פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים האם ניתן לחבר בחיבור - DVI את כרטיס מסך: Nvidia 6600 GT ל- מסך LG L194WS?האם אני צריך מתמאמים מסויימים או כבלים?
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים עד כמה שידוע לי לכרטיס הזה יש יציאת DVI ואם למסך יש כניסה כזו אין שום סיבה שלא תוכל...
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים מחבר כלומר את המתאם שקבלתי אני מחבר לאיפה שכבל המסך נכנס לי היום לתוך כרטיס המסך????ואז יש לי כבל שנכנס לתוך המתאם הזה ???
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים אתה פשוט מחבר את כבל ה DVI לכרטיס מסך ולמסך עצמו, זהו.בדר"כ מקבלים כבל DVI ביחד עם המסך שאתה קונה אותו, אבל לא כולם שמים כבל כזה בפנים.
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים מחבר איך נראה כבל DVI?לא ראיתי את זה באתר של ויקפדיה.איך נראים הקצוות שלו?
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים מחבר חשבתי שהתמונה הראשונה היא של המתאם....מישהו יכול להסביר לי...האם אני מחבר את הכבל לכניסה שהיום נכנס לי הכבל של המסך הרגיל שיש לי היום????
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים לא אתה לא מחבר לאיפה שהיום זה מחובראתה צריך כרטיס מסך עם חיבור DVI (בנוסף לחיבור הרגיל)אתה מחבר כבל שמשני הקוות שלו יש DVI מצד אחד לכרטיס מסך ומצד שני למסך בלי שום מתאמים
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים מחבר וואלה צודק. סליחה. באתמ יש לי בכרטיס מסך יציאה ל- DVI. למה קבלתי "מתאם" ? למה הוא נועד??? מה עושים איתו??
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים אם אתה רוצה לחבר שני מסכים שאין להם חיבור דיגטלי (כמו מסכי CRT) לכרטיס מסך אז אתה יכול לחבר את שניהם כאשר אחד מחובר רגיל והשני מחובר דרך המתאם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.