פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים אם לא תגיד לנו כמה כסף אתה מוכן להשקיע, ותכניס את התקציב לכותרת, לא נוכל לעזור לך, ואני אנעל את הת'רד (כי הכותרת לא חוקית). אז אנא תערוך אותה כך שתכיל תקציב.
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים מחבר השימוש העיקרי הוא להדפסת מסמכים שחור לבן וסריקת מסמכים גם כן שחור לבן
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים הבדרד 7010 תהיה מצוינת לך,עולה בערך 900 ש"ח אבל המכשיר הנ"ל משולב לייזר עם צילום וסריקה לחיסכון גדול בהדפסת שחור.
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים מחבר הבדרד 7010 תהיה מצוינת לך,עולה בערך 900 ש"ח אבל המכשיר הנ"ל משולב לייזר עם צילום וסריקה לחיסכון גדול בהדפסת שחור. אתה שם לב שאתה חורג בהרבה מהתקציב שלי? ובכל מקרה נראה לי שאחרי כמה בדיקות אני אלך על ה CANON PIXMA MP150 המליצו לי עליה בחום. למה לא HP? ואמרו משהו לגביי השירות של HP, יש חיה כזו?
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים גם אני צריך מדפסת כזאת אך המחיר קצת גדול עלי.אין אופציות נוספות זולות יותר?
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים המחיר מבלבל אתכם אבל שימו לב לנתון הבא..לדוגמא הקנון 150 - מגיעה עם דיו ראשוני שמספיק ל 200 דף.כל מכשיר משולב לייזר עם פקס או בלי פקס מגיעים עם כמות ראשונית של 1000 דף.תעשו את החשבון.
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים קיים בשוק מגוון רחב של מכשירים משולבים במגוון רחב של מחירים אבל שרוכשים מדפסת לא רק המחיר הראשוני הוא העיניין,דרך חיפוש כל מנוע שהוא אתה תגיע למחירונים של מדפסות ומכשירים משולבים , צריך לקחת גם בחשבון את הדיו.עלוית דיו משתנה בין ספק לספק בהתאם לחברה, לסוג הדיו (לפי סוגה של המדפסת) ועוד...לאחרונה רכשתי זוג קלטות דיו ( שחור וצבעוני ) מחברה שלא ממש ידועה במחיר ממש נמוך.ממש נמוך פי 2 ממקומות אחרים שביררתי עלהם, אז שהממוצע הוא כזה: ראש דיו שחור : 95ראש דיו צבעוני : 130אני רכשתי זוג ב-160מיכוון שלא ניתן לפרסם כאן שמות חברות אתה יכול לפנות אלי באימייל - אני אשמח להמליץ.ADIRX@WALLA.CO.IL
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.