פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים כרגע כאשר אני מדליק את המחשב אין שום תגובה הCD נדלקים (הלדים) לכמה שניות נכבים הנורה של הדיסק נדלקת ולא נכבת ואי אפשר לכבות את המחשב ריסאט אפשר לעשות הנורות שעל הלוח דולקות בצבע אדום הלוח MSI 6309 P3 667 אחריות על המעבד יש (אינטל) מה דעתכם יש טעם לרדוף אחרי איסטרוניקס או שזה הלוח דפוק
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים מחבר דיסקט אין דיסק לא מחובר טוב יש מצב אבל אין לי בכלל שידור למסך כך שעוד לא הגעתי לקטע של להפעיל משהו חוץ מלוח אם (מה הקשר שהדיסק לא מחובר טוב )
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים 1. יש ציפצופים?2. ה CD עובד (כלומר כשאתה לוחץ על Eject הוא יוצא)?3. המאוררים עובדים (הפנימיים לא של הספק)?
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים הדיסק מחובר הפוך (פין 1 במקום פין אחרון)? או יש לך התנגשות של 2 מאסטרים/סלייבים על אותו IDE?
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים מחבר לא השינוי היחידי שעשיתי זה להוריד בקר סקאזי וצורב סקאזי והתקנה של צורב IDE בדיסקים לא נגעתי כך שאין סיכוי שהם הפוכים (איך אפשר להתקין הפוך )וכאשר ראיתי שאין תגובה פירקתי את הכבל של הצורב ועדיין אין תגובה
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים יכול להיות שבביוס יש פניה לבקר סקזי, תנסה לאפס את הביוס (ג'אמפר או להוציא את הבטריה).
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים מחבר קשה לי להאמין שזה הבקר כי זה היה בקר פשוט מאוד (יציאה אחת רק לצורב) ואחרי כל פירמוט של הדיסק הWIN לא זיהה אותו והיתי צריך להתקין ידנית אבל אני אנסה אין לי יותר מדי מה להפסיד
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים יכול להיות שבביוס יש פניה לבקר סקזי, תנסה לאפס את הביוס (ג'אמפר או להוציא את הבטריה).
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים במצבים כאילו מנתקים הכל כולל הכל ומשאירים את המינימום שזה לוח+מעבד+זיכרון+כ.מסך ומוודאים שהכל מחובר טוב.אם זה עדיין לא נדלק זה יכול להיות הלוח.
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים מחבר הסיפור מסתבך פירקתי את הכל מהלוח לא קרא כלום הוצאתי את הבטריה הבאיוס עלה עד לשלב של להכניס דיקט BOOT עכשו כל פעם שאני מחבר את אחד הכבלים (דיסקטים דיסקים או CD) אני מקבל ציפצצופים ושוב המסך לא עולה
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים ה setup של הביוס עולה כשה IDE לא מחוברים? אם כן תיכנס לזה ותכוון אותו למתכונת הנוחכית ואז תנסה להפעיל שוב עם הכל מחובר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.