עבור לתוכן

לוח אם או מעבד ?

Featured Replies

פורסם

כרגע כאשר אני מדליק את המחשב אין שום תגובה הCD נדלקים (הלדים) לכמה שניות נכבים הנורה של הדיסק נדלקת ולא נכבת ואי אפשר לכבות את המחשב ריסאט אפשר לעשות הנורות שעל הלוח דולקות בצבע אדום הלוח MSI 6309 P3 667 אחריות על המעבד יש (אינטל) מה דעתכם יש טעם לרדוף אחרי איסטרוניקס או שזה הלוח דפוק

פורסם

יש בפנים דיסקט ? הראדיסק לא מחובר טוב ?

פורסם
  • מחבר

דיסקט אין דיסק לא מחובר טוב יש מצב אבל אין לי בכלל שידור למסך כך שעוד לא הגעתי לקטע של להפעיל משהו חוץ מלוח אם (מה הקשר שהדיסק לא מחובר טוב )

פורסם

1. יש ציפצופים?

2. ה CD עובד (כלומר כשאתה לוחץ על Eject הוא יוצא)?

3. המאוררים עובדים (הפנימיים לא של הספק)?

פורסם
  • מחבר

ציפצןפים אין הדיסקים נפתחים המאוררים עובדים

פורסם

הדיסק מחובר הפוך (פין 1 במקום פין אחרון)? או יש לך התנגשות של 2 מאסטרים/סלייבים על אותו IDE?

פורסם
  • מחבר

לא השינוי היחידי שעשיתי זה להוריד בקר סקאזי וצורב סקאזי והתקנה של צורב IDE בדיסקים לא נגעתי כך שאין סיכוי שהם הפוכים (איך אפשר להתקין הפוך )וכאשר ראיתי שאין תגובה פירקתי את הכבל של הצורב ועדיין אין תגובה

פורסם

יכול להיות שבביוס יש פניה לבקר סקזי, תנסה לאפס את הביוס (ג'אמפר או להוציא את הבטריה).

פורסם
  • מחבר

קשה לי להאמין שזה הבקר כי זה היה בקר פשוט מאוד (יציאה אחת רק לצורב) ואחרי כל פירמוט של הדיסק הWIN לא זיהה אותו והיתי צריך להתקין ידנית אבל אני אנסה אין לי יותר מדי מה להפסיד

פורסם

יכול להיות שבביוס יש פניה לבקר סקזי, תנסה לאפס את הביוס (ג'אמפר או להוציא את הבטריה).

פורסם

במצבים כאילו מנתקים הכל כולל הכל ומשאירים את המינימום שזה לוח+מעבד+זיכרון+כ.מסך ומוודאים שהכל מחובר טוב.

אם זה עדיין לא נדלק זה יכול להיות הלוח.

פורסם
  • מחבר

הסיפור מסתבך

פירקתי את הכל מהלוח לא קרא כלום הוצאתי את הבטריה הבאיוס עלה עד לשלב של להכניס דיקט BOOT

עכשו כל פעם שאני מחבר את אחד הכבלים (דיסקטים דיסקים או CD) אני מקבל ציפצצופים ושוב המסך לא עולה

פורסם

ה setup של הביוס עולה כשה IDE לא מחוברים? אם כן תיכנס לזה ותכוון אותו למתכונת הנוחכית ואז תנסה להפעיל שוב עם הכל מחובר.

פורסם
  • מחבר

איזה הגדרות לתת ?דיסקים הוא מזהה לבד (כאשר הכל תקין)

פורסם

הסדר של ה BOOT , תוריד כל אזכרה שם ל SCSI.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים