עבור לתוכן

כמה עולים רמקולים

Featured Replies

פורסם

אני צריך רמקולים פשוטים יחסית למחשב שיהיה בחדר שלי באוניברסיטה. אין לי מושג כמה כדאי להשקיע ברמקולים ועד כמה משמעותיים ההבדלים בינהם..

עד כמה מורגש ההבדל (כשסתם שומעים מוזיקה ברקע, בלי להתאמץ בשביל לשים לב להבדלים) בין רמקולים זולים כמו Genius SP-Q06S (שעולים 30 ש"ח בחנות שבקמפוס) לבין רמקולים יותר יקרים?

פורסם

מה זה יותר יקרים? 60 שקל?

בינם לבין Inspire 2500 נגיד (עולים 250 שקל) תבחין בהבדל אדיר, סתם לדוגמה.

פורסם
  • מחבר

איך SBS370 לעומת R20 של Logitech (אותו מחיר בערך) ולעומת SBS230 (יותר זול, 138 ש"ח) ?

ולשם השוואה איך הרמקולים האלה לעומת מה שיש לי כרגע במחשב בבית (שהרמקולים שאני קונה לא מחליפים אותם, הם לאוניברסיטה) מבחינת איכות קול, בהתעלמות מסראונד:

cambridge soundworks pcworks fourpointsurround

שזאת מערכת 4.1 שקנינו לפני איזה 6 שנים, נראה ככה: http://ec1.images-amazon.com/images/P/B00000JDH5.01._SS500_SCLZZZZZZZ_V1056649218_.gif

פורסם

קח את הקראייטיב SBS370

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אבל אני עדיין לא בטוח אם הרמקולים האלה הם באמת בסביבת המחיר שאני צריך. אם מישהו מכיר את הרמקולים שיש לי וציינתי בהודעה הקודמת ויכול להשוות בין איכות הקול שלהם לזאת של SBS370 זה יעזור לי מאד. (הם יותר טובים ממה שאני צריך לדעתי)

פורסם

אין מה להשוות את זה לGenius SP-Q06S אלה אין להם סאב אפילו

פורסם
  • מחבר

לא התכונתי להשוות לרמקולים של Genius אלא לרמקולים שציינתי שיש לי בבית.

Creative SBS370 לעומת Cambridge SoundWorks- PCWorks FourPointSurround שכבר בטח לא מיוצר היום אבל אולי מישהו בכל זאת מכיר את זה (שוב, מבחינת איכות הקול, בהתעלמות מסראונד)

פורסם

כמעט אותו הדבר,אין ממש מה להשוות זה דגם פשוט עתיק שלא ניתן לקניה היום חוץ מ יד שניה

פורסם
  • מחבר

איך הרמקולים SBS380 ?

פשוט הם נמכרים בחנות קרובה מאד לבית שלי, ב-186 ש"ח שזה טיפה יותר מה-SBS370.

הייתי מניח ש-380 יהיה יותר טוב מ-370 אבל בנתונים באתר של Creative דווקא יש להם פחות וואט מאלה של SBS370, זה אומר שהם פחות טובים מהם או שלאו דווקא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים