עבור לתוכן

LG1970HR VS VSVP930B

Featured Replies

פורסם

מי טוב יותר והאם אפשר לדעת איזה פאנל יש לכל אחד?

פורסם

הפאנל של LG הוא מסוג TN, ושל VP930 מסוג P-MVA.

אני אישית מעדיף את ה VP (יש לי אותו :)), כי הפאנל מאפשר תצוגת צבעים טובה יותר וזוויות צפייה רחבות יותר.

אבל ה LG טיפ-טיפ-טיפה מהיר יותר במשחקים (יתרון באמת זניח, אלא אם כן ממש ממש תחפש ghosting במהלך המשחק, במקום תכל'ס לשחק)

פורסם
  • מחבר

יש איזה ריכוז של פאנלים למסכי LCD?

אז אתה אומר שעדיף ה-VP?לי יש CRT של VS ואני מרוצה.אבל אחותי מתעקשת על LCD והיא מצמצמת אפשרויות ואלה שניים מהאפשרויות?אתה מחובר ב-DVI או שאין הבדל?

פורסם

כן, אני מחובר ב DVI, ויש הבדל. חיבור DVI לדעתי הכרחי לLCD, ההבדל די גדול.

פורסם

לי יש ת'ויוסוניק VP930, אני מאמין שהB הוא רק מתאר צבע שחור כמו דגם אחר שלהם שהיה לי... בכלליות המסך מצוין אני נהנה ממנו, רק שקצת צריך לכוון אותו בהתחלה כי הוא מגיע נורא בהיר לטעמי ודבר שחשוב לי ברוב המסים של VS זה שלא כמו בLG אתה לא רואה חצי מסך כהה יותר וחצי מסך בהיר יותר

אתה רואה את כל המסך כמו שאמור להיות בלי חלקים כהים/בהירים כאלה שיש כן בLG

לך על הVS דעתי

פורסם
  • מחבר

או קיי,אני גם חושב שלמרות שלי יש CRT שלהם ואני מרוצה אלך על ה-VS.

שאלה נוספת שמטרידה אותי זה ששמתי לב שבחלק ממסכי ה-LCD(לא ראיתי אחד ללא..) לא רואים את הקווים נניח בפורומי תפוז.ושאלתי על זה ואמרו לי לשחק בבהירויות.האמת..ניסיתי ואני מפחד שאחותי אוכלת אותי אם יראו ככה.אתה מבין למה הכוונה?

פורסם

או קיי,אני גם חושב שלמרות שלי יש CRT שלהם ואני מרוצה אלך על ה-VS.

שאלה נוספת שמטרידה אותי זה ששמתי לב שבחלק ממסכי ה-LCD(לא ראיתי אחד ללא..) לא רואים את הקווים נניח בפורומי תפוז.ושאלתי על זה ואמרו לי לשחק בבהירויות.האמת..ניסיתי ואני מפחד שאחותי אוכלת אותי אם יראו ככה.אתה מבין למה הכוונה?

אני לא יודע איזה CRT של VS יש לך, אבל אף מסך LCD שתקנה (כמה פאנל עם יותר S-IPS או יותר BIT צבע) לא מסוגל להגיע לרמת צבעים+מהירות של CRT מקצועי, ול-VS יש בהחלט מסכים מהשורה הראשונה. ככה שמראש תדע שיש סיכוי גדול שתתאכזב מבחינת הצבעים.

עניין הקווים האלה הוא בהחלט רק עניין של בהירות מול ניגודיות (בעיקר גבוהים, שצריך להוריד), ואחרי שתשחק עם זה קצת הבעיה תיפתר.

ה-VP930 הוא מסך שכבר מס' רב של חודשים במקום הראשון בפופולריות אצל משתמשים מתקדמים והרבה מסכים מנסים להגיע אליו. אם לא חשוב לך עניין המסך הרחב זה המסך הטוב ביותר שתוכל לחשוב עליו (ברמת התקציב שלו כמובן).

פורסם
  • מחבר

אני אלך על ה-VS,אשאיר את המסך קצת אצלי ואראה איך הוא.

אגב,הרבה חברות כבר לא מייצרים CRT,כך שניראה לי שבעוד שנה כבר לא יהיו מסכי CRT טובים.לגבי הצבעים לא ראיתי הבדלים ביניהם.

פורסם

אני קניתי לפני איזה שעתיים-שלוש VP930..

הוא מסך מצויין, כמובן לפני השוואתי אותו למסכים אחרים, ה1970 וה 931bf הם בדיחה לידו..

פורסם

אם אתה קונה מסך למשחקים, אל תיקח את הוויוסוניק 930. קניתי אותו, ואין משחק אחד שאין בו מריחות. ולא, אני ממש, אבל ממש לא מחפש מריחות. פשוט לא ניתן להתעלם מזה.

פורסם

האם ה - Dell 19 LCD 1907 UltraSharp Flat Panel Monitor

טוב יותר מה - VIEWSONIC VP930 ובאיזה פאנל הוא (ה - DELL) משתמש ?

לינק - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=15474

פורסם

ה-Dell משתמש בפאנל TN, כמו ה-LG וכמו כל מסך ברמת המחיר הזו

פורסם

אם אתה קונה מסך למשחקים, אל תיקח את הוויוסוניק 930. קניתי אותו, ואין משחק אחד שאין בו מריחות. ולא, אני ממש, אבל ממש לא מחפש מריחות. פשוט לא ניתן להתעלם מזה.

תכיר - LCD, בכל מסך בכל משחק יהיו מריחות.

פורסם

יש לי את ה-1970, ולא חוויתי מריחות בשום משחק בינתיים.

פורסם

תכיר - LCD, בכל מסך בכל משחק יהיו מריחות.

בכלל לא נכון. ראיתי מסכי LCD חפים ממריחות לא פעם ולא פעמיים. פשוט מישהו צריך להזהיר מפני ה-930 שכולם כ"כ משבחים. יכול להיות שבעבודה השוטפת הוא אולי מצויין, אבל את זה אפשר לומר על רוב מסכי ה-LCD שלא עולים 2500 שקל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים