עבור לתוכן

5 דקות ב Crysis

Featured Replies

פורסם

משחק סוס!!!

אני מקווה שהמחשב שלי יחזיק אותו...

יחזיק אחלה,רק לא תוכל לתמוך באפקטי DX10,כמו SM4 למשל.

• תגובות 46
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מצחיק כל עניין ההייפ...שיהיה בהצלחה לכולם גם לאלה שלא אוהבים

פורסם

תאמת אני לא מבין מה כולם מתלהבים

יש מלא עצים ופרטים1!1!1! נו אז מה יש משחקים עם גרפיקה הרבה יותר מעניינת מעצים שזזים

omg העצים נופלים כשיורים בהם 1!!!1! פשש איזה כיף לירות בעצים ולראות אותם מתפרקים כמו חסר חיים

נראה משחק משעממם ,כאילו כמה זמן אתה יכול להסתובב שם עם הרובה המסריח הזה ולירות בחיילים

ולהתלהב ..יאני הgameplay sucks

COD RULEZ :)

כנראה שלא ראית את הסצנה על הספינה נושאת המטוסים

לסיכום:אין לך טעם בשיט במשחקים,וכדאי שתקנה גם משקפיים אם אתה לא מסוגל להבחין ברמת הפירוט הגראפי.

תפרוש לדוקים.

פורסם

ואו :o

פורסם

אני לא יודע אם זה קורה במצב של ריצה או הליכה אבל הרובה זז מצד לצד כאילו תקוע לו משהו בין הרגליים, כמו בbf1942..

פורסם

תגידו יש רק רובה אחד במשחק הזה ???

פורסם

יש כמה סוגי נשק על תדאג

פורסם

יש מלא עצים ופרטים1!1!1! נו אז מה יש משחקים עם גרפיקה הרבה יותר מעניינת מעצים שזזים

omg העצים נופלים כשיורים בהם 1!!!1! פשש איזה כיף לירות בעצים ולראות אותם מתפרקים כמו חסר חיים

נראה משחק משעממם ,כאילו כמה זמן אתה יכול להסתובב שם עם הרובה המסריח הזה ולירות בחיילים

יש בזה משהו

אני לא ממש מתלהב מעצים זזים

העצים נשברים גם בdelta force

COD 3, יחי המלך החדש!!!! :yelclap:

פורסם

תגידו מה שתגידו, EA ו Crytek עשו אחלה עבודה ביצירת ההייפ המטורף מסביב למשחק הזה.. החבר'ה האלה יודעים לשווק..

פורסם

כנראה שלא ראית את הסצנה על הספינה נושאת המטוסים

לסיכום:אין לך טעם בשיט במשחקים,וכדאי שתקנה גם משקפיים אם אתה לא מסוגל להבחין ברמת הפירוט הגראפי.

תפרוש לדוקים.

אני לא ראיתי

אפשר?

פורסם

אפשר לחשוב מה יש FEAR !!! להכנס לחדרים ולירות....

אפשר לחשוב מה יש בGRAW מסתובבים באיזה עיר ויורים על חיילים..................

אפשר לחשוב מיש בOBLIVION מסתובבים בערים מוצאים נשקים עושים מישמות דפוקות..................

אני לא מבין למה יש לאנשים בעיה עם זה שאשים אחרים מצפים מאוד למשהו?!!!?!?!?!??!?!?1??

ד"א למישהו יש סירטון שראים קצת מים? ממש אגימים/ימים/אוקינוסים... כי בתמונות ראים הרבה...סירטונים לא.... :nixweiss:

פורסם

גם אני רוצה לראות את הדינמיקה של המים במנוע הזה.

פורסם
  • מחבר

לכל הfan boys

קבלו מתנה

crysisscanpt7.jpg

פורסם

זאת תמונה אמיתית או סתם מהרשת? ;D

פורסם

מקווה שהוא לא יאכזב. אני ממש בונה עליו.. אני חולה על FPS טובים.. אבל באמת נמאס שמכניסים דברים כמו חייזרים וחליפות NANO לכיוון מהירות הריצה וכו'..כאילו WTF ?? למי אכפת מהשטויות האלה ??! תכננו מנוע טוב, גרפיקה טובה, הרבה חבר'ה שיורים עליך עם AI טוב, שיהיו משימות מעניינות וסאלמטק.

בשביל מה להכניס דברים שאף אחד לא קונה/אוהב ?? כמו החליפה המטופשת הזאת ורובה שמתכוונן בזמן אמת ...נו באמת.. טוב שלא שמו לו גם נעלי REEBOK PUMP שאפשר לנפח את הלשון של הנעל ולרוץ בלי שימעו אותך או שטות דומה.. :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים