פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים תאמת אני לא מבין מה כולם מתלהבים יש מלא עצים ופרטים1!1!1! נו אז מה יש משחקים עם גרפיקה הרבה יותר מעניינת מעצים שזזים omg העצים נופלים כשיורים בהם 1!!!1! פשש איזה כיף לירות בעצים ולראות אותם מתפרקים כמו חסר חיים נראה משחק משעממם ,כאילו כמה זמן אתה יכול להסתובב שם עם הרובה המסריח הזה ולירות בחיילים ולהתלהב ..יאני הgameplay sucks COD RULEZ
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים פפפפחחחחחחח עאלק סתם הרבה עצים ופרטים, עאלק סתם גרפיקה ויש גרפיקה יותר מעניינת, והכי קרע תי gameplay sucks... ועוד COD RULEZ..ילדון - רואים שאתה לא מבין, פרוש.
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים קופרה אתה מוכן להשאיל את המעבד שלך???נראה לי אני יצטרך fx 74 בשביל שהמשחק יעבוד חלק..
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים המשחק נראה טוב מדי .. ולגבי העצים זה רק דוגמא למנוע הפיזיקלי של המשחק ורמת הפירוט במשחקזה לא אומר שהמשחק יהיה ללכת ולירות בעצים .................................ולגבי הקטע עם הרובה ולירות באנשים, אני מצטער להגיד לך אבל זה ככה בכל FPS
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים מחבר והכי קרע תי gameplay sucks... ועוד COD RULEZ..ילדון - רואים שאתה לא מבין, פרוש.להתחבא בין עצים ולירות איזה כיף...ולגבי הקטע עם הרובה ולירות באנשים, אני מצטער להגיד לך אבל זה ככה בכל FPSהקטע שיש משחקים עם מפות מגוונות ואפשר לעשות המון טקטיקות וככה המשחק לא חוזר על עצמומה כבר אפשר לעשות בג'ונגל
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים בג'ונגן אפשר לעשות הרבה טקטיקות. ג'ונגל זה מקום נפלא בשביל לוחמה, במיוחד כזו שהיא מעין לוחת גרילה (אומנם אחד על צבא שלם, אבל בנתם את הנקודה).זה הרבה יותר מעניין להשתמש בסביבה בשבילך, לא? למשל, אתה רוצה לחסל שיירה? לא צריך יותר לבוא אליהם פנים אל פנים ולהצליח בניסיון ה-1000, מספיק להוריד עץ אחד על הדרך ולהתחבות בין השיחים.
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים הקטע שיש משחקים עם מפות מגוונות ואפשר לעשות המון טקטיקות וככה המשחק לא חוזר על עצמו מה כבר אפשר לעשות בג'ונגל קודם כל כן. יש לא משחק FPS אחד ולא שניים שכל הלוחמה בגונ'גל ופשוט משחקים מעולים. דבר שני כבר החלטת מה יהיה במפות ואיפה? כמה זמן כבר המשחק אצלך?? :
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים המשחק נראה מדהים...AND THEN CAME THE BLOODY ALIENS!!!!!!!!!!!!!!!!!!דיייייייייייייי נמאס לי!!!! עוד פעם חייזרים שמנסים להשתלט על העולם? לא נמאס להם לבוא לפה? לא חיסלתי איזה חברים שלהם איפשהו בDOOM? אולי בHALF LIFE? לא נלחמתי ביצורים דומים בFARCRY? הם ממש לא קולטים את הרמז, החייזרים האלו, אה? לא נמאס כבר? לא טחון מכל זווית אפשרית? זה כמו האכזבה שהייתי לי מFARCRY. התחיל כמשחק מעולה,מהנה,מגוון, שממש נהנתי ממנו...עד שבאו היצורים המעצבנים. בשניה שאני ראיתי מה הרגתי שם, חשבתי "ס'עמק, עוד פעם הם? " והפסקתי לשחק. כנל פה, ממש כיף להלחם בג'ונגל בצבא של קוריאה! בהחלט המון טקטיקה שאפשר לנצל עם כזאת סביבה דינמית...and then came the aliens. פשוט לא. נמאס לי, יצא מכול חור.
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים מחבר קודם כל כן. יש לא משחק FPS אחד ולא שניים שכל הלוחמה בגונ'גל ופשוט משחקים מעולים. דבר שני כבר החלטת מה יהיה במפות ואיפה? יש בזה משהוא..אבל כבר שנה+יש מדייה של המשחק והראו רוב הזמן אותו דבר כמה זמן כבר המשחק אצלך?? : ולכל החכמים ככה נראה FPS טוב עם מלא אפשריות וטקטיקה ומפות מגוונות _ Splinter Cell Double Agent http://www.ausgamers.com/files/details/html/25110
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים וואי איזה משחק!אהבתי את הקטע שאם נוסעים במשאית אז רואים את הסקאלות זזות וגם את ההגה.. ממש טוב !יהיה גם לרשת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.