פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים הפרק שאוכלים מהתחת ומחרבנים מהפה.הפרק שהחתולה של קארטמן מיוחמת.אם יש לכם עוד פרקים מומלצים אפשר לתת
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים הפרק על WOW ועל שר הטבעות,הפרקים הכי טובים שראיתי.גם הפרק הראשון בעונה העשירית,שהשף חוזר,פרק ענק.
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים הפרק של החתולה של קרטמן זה עונה 3 פרק 7.אתה יכול לראות את זה מכאן:http://tvlinks.50webs.com/South%20Park_links.html
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים הפרק שאוכלים מהתחת ומחרבנים מהפה.הפרק שהחתולה של קארטמן מיוחמת.אם יש לכם עוד פרקים מומלצים אפשר לתת Red Hot Catholic Love - Season 6 Episode 608Cat Orgy - Season 3 Episode 307
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים הפרק על WOW ועל שר הטבעות,הפרקים הכי טובים שראיתי.גם הפרק הראשון בעונה העשירית,שהשף חוזר,פרק ענק.אני מניח שאתה יודע שהאיש שמגלם את שף עזב את הסדרה אחרי שצחקו על הכנסייה המינורית שלו בסדרה
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים הפרק האחרון איתו היה ענק. בסוף הפכו אותו לדארת'-שף כה זה היה הקטע שהכי הפיל אותי בכל הפרק :lol: כזאת סדרה גאונית..
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים מה עם הפרק שקארטמן הכין צ'ילי מההורים של נערשעבד עליו? זה פרק חזק בטירוף, אחרי שראיתיאותו פעם ראשונה, הייתי פשוט המום.בנוסף אהבתי את הפרק שכדוה"א זה תוכניתריאלטי שמנוהלת ע"י חייזרים יהודים.ומה עם הפרק שצוחק על family guy?בקיצור, סדרה גדולה.וליוצאים של הסדרה הזאת יש גם סרט - team americaשהוא בכלל לא רע.
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים פרקים טובים:פרק ראשון&2הפרק על TOWLIEהפרק על OPRAHהפרק של ההורים של טנר'ס [שקארטמן הורג]הפרק שצוחק על הPSPהפרק שצוחק על WOW [קוראים לו Make love,not warcraft ]הפרק שבו שף מתהפרק האחרון שיצא,פשוט שופך מצחוק-על המורה שעושה סקס עם אייק [האח הקנדי הקטן של קייל]הפרק על הSERIAL KILLER
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים ואיך אפשר בלי הפרק מהעונה השמינית על הג'פרסונס,הלא הם מייקל ג'קסון ובנו.פשוט פרק קורע.מומלץ ביותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.