פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים היום הפעלתי את ה NFS MOST WANTED שיחקתי קצת בהגדרות גרפיקה שלו ותוך כדי המשחק אני קולט שהגרפיקה ממש מתחרבשת המכונית מופיעה ויוצאים ממנה קוצים ארוכים השמיים על הכביש וכל מיני שינויים מוזרים בגרפיקה שיחקתי עם ההגדרות שוב עד שהגעתי ליציבות של המשחק אבל על הגדרות ממש נמוכות... כששמתי על הכי גבוהה המשחק רץ חלק בלי תקיעות אפילו אבל כל המסך משתגע ובקושי יש זכר למכונית.... הטמפ' הגיע לי גג ל-73 מעלות המאוורר תקין והכרטיס הוא GF7600GS 128 הקודם שלי היה RADEON9250 ועובד יותר טוב ברזולוציות.... יש משחק אחר שברגע שהוא משתמש בגרפיקה הוא נתקע (FLATOUT 2) ובפיפא על הכי גבוהה הוא קצת מקרטע מחשב חדש אני מזה מבואס בגלל זה הדרייברים הכי מעודכנים מהאתר של NVIDIA.... מה זה יכול להיות?
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים זה נשמע כמו ארטיפאקטים...הפרעות בתמונה בלשון העם.וזה ככל הנראה נובע מהטמפ' הגבוהה,שקול להוסיף קירור
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים היא גבוהה יחסית אבל יש כרטיסים שעובדים פרפקט במצב הזה אז כמובן הכל בסדר.אצלך ההפרעות ככל הנראה נובעות מכך.
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים זה קורה לך בעוד משחקים?סביר להניח שזה ארטיפקטים הנובעים מעמס חום, כמו ש xtract אמר.
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים זה לא חשוב כמה זה במנוחה,זה חשוב כמה זה במשחקים,וזה יחסית גבוה ועובדה שיש לך הפרעות
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים כן זה גבוה !עשית OC ? אם כן תפסיק !אם לא שלח לחברה של הכ.מ שלך את התמונה והם כבר ישלחו לך כנראה אחד חדש אם ישך אחריות..
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים מחבר לא עשיתי OC!הכרטיס בן שבוע ימיםאין מצב שאין אחריותואם אין אני שובר להם ת'חנותקניתי כרטיס ב700 שקלשGF4 עושה יותר טוב ת'עבודה?
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים אם הוא לא עשה OC לכרטיס/החליף קירור לכרטיס, הוא יכול להחליף את הכרטיס - האחריות מכסה את זה.
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים לא עשיתי OC!הכרטיס בן שבוע ימיםאין מצב שאין אחריותואם אין אני שובר להם ת'חנותקניתי כרטיס ב700 שקלשGF4 עושה יותר טוב ת'עבודה?שתי אופציות הגיוניות יותר מחום של כרטיס מסך ש70 במאמץ זה לא נורא בכלל!!אחד איזה ספק יש לך יתכן גנרי שלא מספק מספיק מתחים יציבים????אופצייה שניה קיבלתה כרטיס לא תקין תלך לחנות עם המחשב ותבקש שיריצו את המשחקים ושיראו את הבעיה יתכן והכרטיס הגיע פגום מהמפעל והם יחליפו אותו
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים חחחחחח אנשים צאו מהפניקה אלו לא ארטיפקטים תוריד את הפאצ' הכי חדש למשחק (1.3 נדמה לי?) וזה אמור להסתדר נדמה לי... (אגc היו לי בעיות עם המשחק AREA 51 עם כאלו "ארטיפקטים" ופאצ' סידר את הכול)
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים חחחחחח אנשים צאו מהפניקה אלו לא ארטיפקטים תוריד את הפאצ' הכי חדש למשחק (1.3 נדמה לי?) וזה אמור להסתדר נדמה לי... (אגc היו לי בעיות עם המשחק AREA 51 עם כאלו "ארטיפקטים" ופאצ' סידר את הכול) אבל הוא אמר שזה קורה לו עם עוד משחקים ולא רק בו!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.