פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים בעקבות כך שהחלטתי להבריז משיעור כלשהו במערך השיעורים שלי בתיכון נשלח מכתב להורים שלי שבו נאמר שאני אצטרך לעשות עבודה ויורד לי ציון בהתנהגות ברבעון הראשון, לא היו לי בעיות כלשהן בעבר, התנהגותיות או לימודיות, האם יש תקנה האוסרת/מגבילה את המקרים בהם מותר להוריד ציון בהתנהגות ואם לא מה כדי לי לעשות על מנת לערער על רוע הגזרה ? תודה מראש
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים חכו למורה ליד האוטו... כשהיא תגיע, תרביצו לה ותאיימו עליה עם סכין עד שהיא תבטל את הורדת הציון.עכשיו ברצינות, אני לא חושב שעל הברזה מורידים ציון בהתנהגות. תבדוק באמנה של הבצפר שלך.
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים חחחחחחחח ניראה לך שילד שמפחד שירידו לו חצי נקודה בהתנהגות יחכה ליד האוטו עם סכין :lol:
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים אפשר גם עם crowbar (אין לי מושג איך אומרים את זה בעברית...) או אקדח אם הוא מפחד להתקרב אליה יותר מדי... אבל זה בעייתי להשיג.
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים :lol: ומה עוד שהוא רוצה לתבוע אותה כמו במערכון של אלי ומריאנו "אני אתבע אותך"
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים מחבר וואו אתה צעיר וזה לא בסדר ? >_> :lol: ומה עוד שהוא רוצה לתבוע אותה כמו במערכון של אלי ומריאנו "אני אתבע אותך" אין לי מושג מאיפה קיבלת את הרעיון הזה, מה שאני רוצה לדעת האם יש דרך לפתור את זה באמצעות בירוקרטיה ולא בדרך הישראלית הרגילה של בוא נצעק עד שיקשיבו לי
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים מה זה ציון בהתנהגות, ולמה איכפת לך שיורידו אותו?אה וכן, אתה פעוווווווווור.
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים ילד בוא אני יסביר לך משהו על בית ספר: כול הציוני התנהגות, הערות התנהגות, בלבולי שכל של מורות, וציונים במחצית ובסוף שנה מעניינים את התחת. מה שמעניין זה ציון הגשה ובגרות. את כול השאר דחוף לתחת. אם נראה לך שאני לא מתייחס לשאלה שלך ברצינות תאמין לי שלא תקבל התייחסות יותר רצינית ממישהו שפוי.
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים מה שמעניין זה ציון הגשה ובגרות.בינינו... אבל רק בינינו... גם זה לא הכי מעניין.
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים איזה כיתה אתה?אצלנו בתיכון יש מיחסה...אפשר להבריז ולא יורידו לך ציון...
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים אצלנו בתיכון יש מיחסה...אפשר להבריז ולא יורידו לך ציון...אולי עדיף לך שלא להבריז.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.