פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים שלום לכולם... אני מהאנשים שלפעמים מורידים עידכונים מהאתר של מיקרוסופט, עשיתי ככה שהם לא מזהים שאצלי לא וינדוס מקורי ואני יכול לעשות את העידכונים כמה שאני רוצה.... אני השתמשי בפיירוול של וינדוס בדרך כלל, אבל פתחתי שם את כל הפורטים הנחוצים לביטקומט, והוא עבד יופי, על מהירות מלאה של 180 קילולשנייה... אין לי אנטיוירוס, ואין לי פיירוול. אני יכול להשתמש גם במודם כפיירוול ולחסום פורטים אבל אני לא עושה את זה... קיצר, בעידכון האחרון שהורדתי מהאתר של וינדוס אפדייט, אחרי זה המהירות של הביטקומט שלי לא עוברת את ה30!!!!!!! :kopfpatsch: הבעיה מופיע רק בביטקומט!!!!! ניתקתי את הפיירוול של XP, וניתקתי את הפיירוול של המודם, אני אמור להיות פתוח לגמרי ופרוץ לגמרי, ואני עדיין מוגבל! מוריד ב 30 מקסימום! זה דופק את כל ההנאה של הטורנטים... :'( מה לעשות? תודה לכל העוזרים! :'(
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים לא ברור בדיוק איזה עדכון התקנת, אבל אתה יכול להסיר אותו מלוח הבקרה אם אתה רוצה.
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים מחבר חחח...גם לי לא ברור איזה בדיוק עידכון אחרון היתקנתי!! :s07: :s07: ויש בלוח בקרה את הרשימה, אבל אין לי מושג מה האחרונים???? :bash:
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים תלך למצע בטוח ותעשה שחזור ליום של העדכון(איך שהוינ עולה הוא שואל אותך).
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים מחבר אינטרנט זהב. אבל מה זה קשור?! הבעיה היא שעשיתי אפדייט מיותר! שיחזור?! =\ אנלא חושב שיש לי ENABLE לאפשרות שכזאת.. מעולם לא עשיתי ולא נתקלתי באפשרות כזאת.. תכוון אותי?
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים מחבר תקשיבו מה עשיתי... כאילו תיקנתי, אבל אנלא יודע עד כמה זה טוב... אני עושה אפדייטים פעם בחצי שנה, משו כזה.. אז אני עושה הרבה במכה... אז נכנסתי להיסטוריית האפדייטים.. ונכנסתי ללוח בקרה ומחקתי את כל האפדייטים שעשיתי באותו יום... את כולם!!!!! זה מלא מלא מלא אפדייטים, וכל האפדייטים נשמעים חשובים כאלה, נו SECURITY WINDOWS וכאלה... קיצר החזרתי לעצמי את מהירות הביטקומט... אבל אני עכשיו בלי אפדייטים... זה מסוכן? מה לעשות?
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים מחבר מי מכם עושה את האפדייטים האלה בכלל? אני עצלן מידי להתקין אותם שוב אחד אחד.. זה משו כמו 20 אפדייטים... ואחרי כל אחד הוא דורש RESTART אחרת לא נותן להתקין את האפדיט הבא... :kopfpatsch: זה נורא אם אני ישאר לי האפדייטים האלה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.