עבור לתוכן

דפקתי לעצמי את מהירות ההורדה בביטוקומט... עזרה..

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם...

אני מהאנשים שלפעמים מורידים עידכונים מהאתר של מיקרוסופט, עשיתי ככה שהם לא מזהים שאצלי לא וינדוס מקורי ואני יכול לעשות את העידכונים כמה שאני רוצה....

אני השתמשי בפיירוול של וינדוס בדרך כלל, אבל פתחתי שם את כל הפורטים הנחוצים לביטקומט, והוא עבד יופי, על מהירות מלאה של 180 קילולשנייה...

אין לי אנטיוירוס, ואין לי פיירוול. אני יכול להשתמש גם במודם כפיירוול ולחסום פורטים אבל אני לא עושה את זה...

קיצר, בעידכון האחרון שהורדתי מהאתר של וינדוס אפדייט, אחרי זה המהירות של הביטקומט שלי לא עוברת את ה30!!!!!!! :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

הבעיה מופיע רק בביטקומט!!!!! >:(

ניתקתי את הפיירוול של XP, וניתקתי את הפיירוול של המודם, אני אמור להיות פתוח לגמרי ופרוץ לגמרי, ואני עדיין מוגבל! מוריד ב 30 מקסימום! זה דופק את כל ההנאה של הטורנטים... :'(

מה לעשות?

תודה לכל העוזרים! :'(

פורסם

לא ברור בדיוק איזה עדכון התקנת, אבל אתה יכול להסיר אותו מלוח הבקרה אם אתה רוצה.

פורסם
  • מחבר

חחח...גם לי לא ברור איזה בדיוק עידכון אחרון היתקנתי!! :s07: :s07: :s07: :s07:

ויש בלוח בקרה את הרשימה, אבל אין לי מושג מה האחרונים???? :bash: :bash: :bash:

פורסם

אתה יכול לראות את העדכון האחרון בווינדוס אפדייט תחת "היסטורית עדכונים"

פורסם

תלך למצע בטוח ותעשה שחזור ליום של העדכון(איך שהוינ עולה הוא שואל אותך).

פורסם

מי ספק האינטרנט שלך?013 ברק?

פורסם
  • מחבר

אינטרנט זהב. אבל מה זה קשור?! הבעיה היא שעשיתי אפדייט מיותר!

שיחזור?! =\ אנלא חושב שיש לי ENABLE לאפשרות שכזאת.. מעולם לא עשיתי ולא נתקלתי באפשרות כזאת.. תכוון אותי? :kopfpatsch:

פורסם

תנסה לעשות מה שרשמתי לך בהודעה הקודמת.

פורסם
  • מחבר

תקשיבו מה עשיתי... כאילו תיקנתי, אבל אנלא יודע עד כמה זה טוב...

אני עושה אפדייטים פעם בחצי שנה, משו כזה.. אז אני עושה הרבה במכה...

אז נכנסתי להיסטוריית האפדייטים.. ונכנסתי ללוח בקרה ומחקתי את כל האפדייטים שעשיתי באותו יום... את כולם!!!!! זה מלא מלא מלא אפדייטים, וכל האפדייטים נשמעים חשובים כאלה, נו SECURITY WINDOWS וכאלה... קיצר החזרתי לעצמי את מהירות הביטקומט... אבל אני עכשיו בלי אפדייטים... זה מסוכן? מה לעשות? :nixweiss:

פורסם

תתקין אותם מחדש אחד אחד ותראה מה גורם לבעיה.

פורסם
  • מחבר

מי מכם עושה את האפדייטים האלה בכלל?

אני עצלן מידי להתקין אותם שוב אחד אחד.. זה משו כמו 20 אפדייטים... ואחרי כל אחד הוא דורש RESTART אחרת לא נותן להתקין את האפדיט הבא... :kopfpatsch: :kopfpatsch:

זה נורא אם אני ישאר לי האפדייטים האלה? :silly:

פורסם

מי יודע. תגיד לנו אתה עוד כמה זמן ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים