עבור לתוכן

רעש Freezer 7 Pro

Featured Replies

פורסם

היי,

אני התקנתי לפני שבועיים בערך את ה-Freezer 7 Pro. יש לי הרושם שהוא מוציא יותר רעש ממה שהוא אמור. למעשה, הרעש שלו די דומה לרעש של ההיטסינק המקורי... והיתרון היחיד שלו, הוא שבניגוד להיטסינק המקורי, הוא לא הופך להיות יותר רועש כשהמחשב מתחמם יותר אלא ממשיך לקרר טוב במהירות המקורית.

לפי speedfan המהירות היא 2700-2800 RPM, ואני לא מצליח לשנות את זה.

עכשיו... זה נורמלי? ככה זה אמור להיות, או שפשוט המוצר פגום?

פורסם

תראה,הפריזר לא נחשב לשקט במיוחד.אני לא יכול לדעת כמה רעש הוא בדיוק מפיק,את זה רק אתה יודע..

פורסם

תבדוק שבביוס המהירות לא קבועה על 100% .

מה הטמפ' במנוחה ? איזה מעבד ? באיזה משחה השתמשת ?

כעיקרון, במנוחה, הפריזר יורד לרמה של 800RPM והוא ממש חרישי .

פורסם

אצלי הוא תמיד על 2800-3000PRM ולעומת הקירור סטוק של אינטל שהיה לי הוא בהרבההההה יותר שקט ( גם כשהקודם היה במנוחה וגם במאמץ )

יש מצב קיבלת מוצר פגום, במידה ואתה יודע בוודאות שזה מהפריזר...

פורסם

אחד משני דברים, או שבביוס מוגדר לך על מקסימום או שחוט השליטה (צהוב נדמה לי) מנותק.

המהירות הרגילה שלו היא 800-900.

פורסם

באתר של AC רשום שהסל"ד המקסימלי של ה - FREEZER 7 PRO הוא

2500, אז אני לא מבין איך אתם אומרים שהוא מגיע ל 2800-3000 סל"ד ?!

לינק - http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=79&data=2&disc=

פורסם

בדוק בתוכנות אחרות,

ספיד פאן לא הכי "ישרה"

פורסם

באוורסט יש לי את אותם תוצאות כמו בספיד פאן, ככה שאצלי לפחות התוכנה עושה את העבודה.

וגם באוורסט רשום לי 2800-3000PRM...

מי שרוצה אני מחר אבדוק גם את הביוס...

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז ככה (תודה על התשובות..):

הוא מסתובב בוודאות בסביבות 2800RPM, גם ה-speedfan מראה ככה וגם ה-BIOS. ב-BIOS גם מוגדר לו enabled על שליטה במאווררים, אבל משום מה המהירות לא יורדת וגם אי-אפשר להוריד אותה "בכוח" עם speedfan, היא פשוט לא משתנה. לגבי החום, בתוכנות (גם speedfan וגם תוכנות אחרות) זה על 46 מעלות, בBIOS משום מה על 54 בערך.

איך אני בודק אם החוט הצהוב אכן מחובר?

פורסם

ממה שאני יודע כאשר אתה נכנס לביוס זה קצת מאמץ את המחשב ולכן הטמפ' גבוהה מהרגיל...

לייתר ביטחון תבדוק גם עם אוורסט.

פורסם

מה מאמץ בביוס מחשבי XT העלו ביוס ולא התאמצו אז למה שמחשבים חדשים ירגישו משהו

פורסם
  • מחבר

everest מראה על אותן טמפרטורות כמו הspeedfan. אתם מכירים עוד תוכנה חוץ מspeedfan שיכולה לשנות את המהירות של המאוורר, או עוד איזושהי דרך שאני אוכל לדעת אם החוט הצהוב וכל המערכת של שינוי מהירות באמת עובדת? פשוט לא נראה לי הגיוני שהוא יעבוד כל הזמן ב-2800 וירעיש בלי קשר לכלום, זה מוזר.

(אה, מדובר על מעבד Pentium D 3.4 945, והמשחה היא הMX1 שבאה מרוחה על ההיטסינק).

פורסם
  • מחבר

אוקיי, לצערי הרב יש לי חידוש. שימו לב לעדכון שמצאתי על הלוח שלי באתר של אינטל. למי שאין לו כח לקרוא, הם מודים שיש 2 באגים בלוח שגורמים לזה שהמאוורר של המעבד יפעל תמיד ב-100% או שלא יפעל בכלל. אחד מהבאגים תוקן אבל לא בטוח שהלוח שלי יצא אחרי התיקון, והשני לא תוקן בכלל. עכשיו, מה אני יכול לעשות עם זה? יש דרך בכל זאת לגרום לו להאט? שמעתי שיש דבר כזה controller או fan bus?

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים