פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים לפי המדריך הנל שאני מעלה כאן כקובץ הכל נראה תקין אבל משום מה משהו לא מסתדר לי האי מיול נשאר בID נמוך והיו-טורנט מצביע על חסימה למרות שהוא מאפשר הורדה בכל רוחב הפס שלי אבל יש לינקים שלא פועלים בכלל . מה שנראה לי עדיין שיש משהו שאני מפספס , אם למישהו יש ראוטר כזה והוא הצליח לפתוח בצורה חלקה לגמרי פורטים אני אשמח אם הוא יעלה מדריך ...או יתקן את המדריך שאניהעלתי תודה [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים אולי זה ישמע קצת טיפשי אבל הגדרת את אותם פורטים שהיו טורנט משתמש בהם שיפתחו במודם ?
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים מחבר תנסה להחליף לפורטים אחרים, גבוהים יותר.מה זאת אומרת פורטים גבוהים יותר .... איך אני יודע איזה במדוייק .? אולי זה ישמע קצת טיפשי אבל הגדרת את אותם פורטים שהיו טורנט משתמש בהם שיפתחו במודם ?אתה יכול להסביר מחדש למה התכוונת למה לא נראה לי שהבנתי.....תודה
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים שהמספר שלהם יהיה יותר גבוה, 15000 לדוגמה.מה שהוא התכוון היה שתוודא שהפורטים שמוגדרים בתוכנה הם אכן הפורטים שאתה פתחת בראוטר.
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים מחבר שניה אני יעלה סקרינשוטים של מה ואיך פתחתי ...... ועדיין לא נפתח .... מדוע ???
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים מחבר בטח הקטע זה שאפילו LOW ID אני לא מקבל , אבל מה אתה אומר על ההגדרות יכול להיות שאני צריך להגדיר טווח פורטים .... ומה עם הפורט שרשום בסוף ה IP של הסרבר האם גם אותו צריך לפתוח ....
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים תגדיר ב Emule ו Edonkey פורטים בטווח של 10000-60000 כמובן שלכול תוכנה פורטים שונים, אח"כ תגדיר את זה בראוטר עצמו.192.168.1.3 ו 192.168.1.6אתה צריך לבדוק כי ה IP של המחשב שהגדרת זה אותו IP שבו רץ ה Emule
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים אין קשר בין LOW ID והעובדה שאתה לא מצליח להתחבר לשרת. תנסה שרת אחר. אתה אמור להתחבר גם בלי פורטים פתוחים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.