עבור לתוכן

לא מצליחה להגיע למהירות המקסימלית שלי ( 1.5 דרך כבלים HOT)

Featured Replies

פורסם

מה עושים?

הורדתי את ה-NETLIMITER והגבלתי את מהירות ההעלאה כדי שהדברים באימיול ירדו מהר יותר אבל זה לא עוזר

פורסם

את אמורה להוריד ב-187KB בערך...

תכנסי לאתר של החברה שלך ויש שם קובץ שאפשר להוריד בישביל לבדוק,כנ"ל לגבי מהירות העלאה.

אם לא עובד תתקשרי למתיכה של החברה שלך אולי יש בעיה

פורסם

באימיול את לא מגיעה למהירות גבוהה או בהורדות רגילות מהאינטרנט? כי אם הבעיה היא רק באימיול זה משהו אחר... האימיול פשוט איטי מאוד רוב הפעמים...

פורסם

ההורדה באימיול תלויה בהמון משתנים, כמה הקובץ פופלרי, כמה מורידים אותו כרגע, כמה קרדיט יש לך וכ"ו.

לכן רבים עוברים עכשיו להורדות בטורנטים שבהם אפשרי בהחלט להגיע לרוחב הפס המקסימלי לא רק של 1.5 אלא אפילו של 2 וגם 3 כמובן הכול תלוי

בכמה הקובץ פופלרי ...

פורסם

אני דיברתי על הורדה רגילה לא באימיול.

אימיול אפשר להוריד גם ב-2KBS אם הקובץ לא פופולרי

פורסם

אבל היא דיברה על האימיול (או לפחות ככה זה נראה...)

פורסם

להגביל את מהירות ההעלאה גורם לאימיול להוריד לאט יותר. זה פשוט מונע את תופעת חניקת הרוחב פס, ומאפשר גלישה מחוץ לאימיול במהירות סבירה. אבל אם את רוצה להוריד בתוך האימיול במהירות גבוהה, אז תורידי את החסימה של ההעלאה.

פורסם

אני האמת עובד עם תוכנה מעולה בשם BITCOMET 0.70, כשקובץ יוצא, ואני מנסה להוריד אותו, המהירות עולה ומשתוללת ואני מוריד ג'יגה ביום ולפעמים יותר (יחס ההורדה העלאה שלי הוא משהו כמו 3\2, כלומר, אני אני מוריד רק שניי שליש ממה שאני מעלה, אני שומר על יחס טוב בשביל מהירות גבוהה)

פורסם
  • מחבר

אני רואה שלכולכם יש מזל ורק אני נדפקתי!

בדקתי את המהירויות שלי עם החברה כמה פעמים ותמיד יצא שהכל בסדר.

גם ב-BITCOMET אני מורידה על 10KB-15KB ולא יותר...

מה אתם עוד מציעים ??

פורסם

מציעה שתיזהרי במה שאת אומרת לפני שתקבלי אזהרה על ווארז.

כמו כן מציע שתשתפי יותר ותעלי את מהירות ההעלאה שלך.

פורסם

מציעה שתיזהרי במה שאת אומרת לפני שתקבלי אזהרה על ווארז.

כמו כן מציע שתשתפי יותר ותעלי את מהירות ההעלאה שלך.

אור, אתה יכול בבקשה להסביר למה הכוונה WARE'Z? אני פשוט לא מזמן אכלתי באן ואזהרה על הערה על רקע מיני, ועד שקיבלתי את הבאן הזה הייתי בטוח שהכוונה להערות טיפשיות נוסח "האלו בובה בא לך אולי למצוץ לי?", ורק אחר כך הבנתי שהכוונה למשהו יותר בסיסי, בקיצור, בשביל שלא יקרה פה מקרה דומה נוסף, אני אשמח אם תסביר למה הכוונה ווארז, WARE'Z, או כל דבר דומה .

פורסם

ווארז זה התוכנות/משחקים/סרטים שאתה מוריד מהאינטרנט שמוגנים בזכויות יוצרים

פורסם

ווארז זה התוכנות/משחקים/סרטים שאתה מוריד מהאינטרנט שמוגנים בזכויות יוצרים

פשוט ולעניין, תודה רבה :xyxthumbs:

פורסם

אתה צודק בפנייתך, בקרוב הנוסח ישתנה בחוקים למשהו יותר ברור. תודה על ההערה. רק פעם הבאה בפרטי.

עכשיו בחזרה לנושא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים