עבור לתוכן

איזה סוג מעבד עדיף לי לקנות?

Featured Replies

פורסם

אני כבר זמן מה מתכננן להחליף את המערכת שלי....אז כרגע יש ברשותי את האפשרות לקנות מערכת חדשה לגמרי....המגבלה היא 10000 אבל בלי שום קשר לשאלה שלי סתם כרקע לנושא..

אז כרגע אני מתלבט אם לקנות את אחד המעבדים הבאים-

AMD Athlon 64 (4600+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL - 1390

Intel Core 2 Duo 6400 - 2.13 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 - 1410

AMD Opteron - (2210) - 2x1MB Cache (socket1207)- BOX without FAN - 1560

הבדל המחירים ביניהם זניח מבחינתי...הבדל המשמעותי פה הוא מחיר הלוח שלשני המעבדים הראשונים הוא במחיר די סביר אך בישביל הOPETRON יעלה במינימום 1500

השאלה שלי פה מה מהם פועל יותר טוב עם משחקים ותוכנות עריכה של וידאו וסאונד???

פורסם

Intel C2D E6400 בהחלט הבחירה המועדפת.

תוכל למצוא הרבה דיונים מקיפים בנושא כאן בפורום.

המחיר שנתת יקר יחסית אני מצאתי בפחות.

http://www.zap.co.il/models.asp?sog=C-CPU&keyword=E6400

פורסם
  • מחבר

אני הבנתי באמת שהINTEL החדשים באמת בעלי ביצועים טובים יותר מהAMD אבל השאלה האמיתית שלי פה היא האם הOPETRON חזק יותר או טוב יותר או שהוא פשוט מותאם לדברים אחרים?...כי ניסיתי לחפש עליו באינטרנט ולא מצאתי הרבה להשוות..

פורסם
  • מחבר

אבל שוב אני מנסה לחפש השוואה בין opetron, athlonX2, core2

פורסם

הE6400 בצורה משמעותית טוב יותר מה4600, ובהשוואה של מעבד מול מעבד (כי לOpteron יש יתרון מבחינת ציוד נלווה), הE6400 גם טוב יותר מהOpteron.

פורסם

אבל שוב אני מנסה לחפש השוואה בין opetron, athlonX2, core2

לא קשור אופטרון, זה מעבד לשרתים, כלומר מחשב שיש בו יותר משקע אחד וצורך בזכרון עם תמיכה ב ECC

שלא נדבר שהוא מתאים לשקע אחר, 1207 פינים/שקע F.

אם ה 10000 שקל שהזכרת לא כוללים מסך אולי כדאי לך לחכות כמה ימים להשקת תצורת ה 4*4 של AMD.

למחשב עם שקע אחד המעבד החדש של אינטל הוא הקניה העדיפה.

פורסם

לדעתי עם מתוכנן OC תקנה E6400 אם לא E6300.. כי לא תרגיש ביניהם הבדל סתם ככה.. אבל בOC הכפולה של הE6400 תעזור לך..

לא צריך להיות לך התלבטות בין המעבדים האלה לאחרים אלה הכי טובים.. ביחס ביצועים/מחיר

פורסם

קח 6300

אבל תתייחס למה ש-PERGOLA אמר מעליי

פורסם

םם ה 10000 שקל שהזכרת לא כוללים מסך אולי כדאי לך לחכות כמה ימים להשקת תצורת ה 4*4 של AMD.

כן, שכל מעבד עולה 10K.

פורסם

כן, שכל מעבד עולה 10K.

למעשה לא, מדובר במחיר משוער של 6,000 ש"ח - 7,000 ש"ח, לזוג מעבדים (אם הבנתי נכון).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים