עבור לתוכן

מה התוספת WiFi-AP בלוח אם מוסיפה?

Featured Replies

פורסם

enabling it to create a complete wireless home network in either AP or wireless client mode

זה אומר שהדבר הזה עושה רשת אלחוטית בבית? תסבירו לי מה הדבר הזה עושה אם אפשר.. כי לא הבנתי=/

האם זה מחליף ראוטר לכל דבר..?

פורסם

מכיל Wifi מובנה על הלוח.

ניתן להשתמש בו ככרטיס רשת רגיל כאשר המחשב דלוק, ואפשר להשתמש בו כ-Access Point, גם כשהמחשב כבוי למיטב זכרוני.

פורסם
  • מחבר

1.כרטיס רשת אלחוטי? או כרטיס רשת רגיל?

2.זאת אומרת שהוא לא מחליף ראוטר אני עדיין אצטרך ראוטר רק שהוא יחסוך לי כרטיס רשת לקנות?

3.אם אני קונה את הגירסא בלי הבאנדל מזה אומר? מה אני לא יקבל?

4.רשום על הלוח אם P5B DE WIFI-AP

The ASUS 8-Phase Power Design provides highly efficient operation to generate less heat (at least 15°C (59°F)) than other conventional power solutions.

מזה בעצם אומר?

פורסם

1. אלחוטי כמובן.

2. תוכל להסתפק למשל בראוטר חוטי, והמחשב יוכל לשמש כ-Access Point.

3. לא יודע, אולי מי שמכיר יענה, אבל אני מניח שמדובר רק בפתרון האלחוטי שיהיה חסר.

4. ממיר/מייצב מתח אשר בנוי מ-8 שלבים, אמור להיות נציל יותר מאשר ממירים בעלי 6 שלבים או פחות ולכן לפזר פחות הספק.

פורסם
  • מחבר

1.מזהAccess Point. ?

2.הלוח אם הזה DFI 975X איך הוא בOC .?? בערך לאיזה באס הכי גבוה הוא מגיע עם הזיכרונות והמעבד לא מגבילים אותי??(חיפשתי מלא בפורום ולא מצאתי)

3. לאיזה באס מגיע ה P5B DE WIFI-AP?

פורסם

1. Access Point היא נקודת גישה אלחוטית. תחשוב על זה כמעין Hub אלחוטי.

פורסם

1.מזהAccess Point. ?

2.הלוח אם הזה DFI 975X איך הוא בOC .?? בערך לאיזה באס הכי גבוה הוא מגיע עם הזיכרונות והמעבד לא מגבילים אותי??(חיפשתי מלא בפורום ולא מצאתי)

3. לאיזה באס מגיע ה P5B DE WIFI-AP?

הוא מגיע רחוק ב OC כנראה שהזכרונות או המעבד יגבילו אותך לפני הלוח אם הזה (P5B)

פורסם

כלום, זה סלוט(בתקן PCI) נוסף שכרטיס רשת אלחוטי של ASUS מתחבר אליו, אתה צריך לקנות את הכרטיס בנפרד שאני ספק אם הוא קיבל אישור ממשרד התקשורת, לא ראיתי את כרטיס ההרחבה האלה בארץ מעולם לפי דעתי.

פורסם

לפי החוברת למפעיל האנטנה מגיעה עם הלוח

שאלתי בIQPC מחכה לתשובה

"1.2 Package contents

Accessories WiFi-AP Solo antenna (WiFi-AP Edition only)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים