פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים מחבר איזו בעייה כבר יכולה להיות בכרטיס מסך או זכרון?? ואמממ איך אני יכול לבדוק אם זה באמת זה?
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים איזו בעייה כבר יכולה להיות בכרטיס מסך או זכרון?? ואמממ איך אני יכול לבדוק אם זה באמת זה?בעיית זיכרון ניתן לבדוק באמצעות תוכנה MEMTESTניתן למצוא מספיק חומר בנושא באמצעות חיפוש באתר שמפורט בו כל מה שצריך לדעתובנוגע לכרטיס מסך לא נראה לי סביא אבל במטידה ובדקתה את הזיכרון והוא תקין תנסה להחליף כרטיס מסך ולראותאם הבעיה חוזרת
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים מחבר הרצתי את זה לילה שלם, הייתה שגיאה אחת- השגיאה מצורפת.[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים הרצתי את זה לילה שלם, הייתה שגיאה אחת- השגיאה מצורפת.אז אם יש לך שני סטיקים של זכרון תוציא אחד ותריץ בדיקה ותבודד את הלא תקין במידה ויש לך רק אחד אז תקנה חדש
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים תבדוק שוב את הזיכרונות במצב של DOS בעזרת Memtest86+ (לחץ על הלינק כדי לראות את המדריך) תריץ את התוכנה למשך הלילהכמו כן תוריד את הדריבר הכי עדכני לכרטיס מסך שלך Catalyst 6.9
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים נו |! באמת ! לפני 4 תגובות רית שMEMTEST מצא לך בעיה בזיכרון !!!!לך תחליף אותו (אם הוא עדיין באחריות) או תקנה חדש !!!!
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים מחבר הוצאתי אחד מהזכרונות, ואמממ כבר איזה 4 ימים המחשב לא עשה ריסטרט!אז כנראה זה זה הזכרון שהוצאתי...תודה על העזרה!
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים תשמעע אחייי זהה בטחח מ הזיכרון או שהוא לא חזקק מספיקק או שהוא מקוללקלל או משהוו וכמה טמפרוטורתת כ.מסך כי גם זה יכול לעשותת בעיהה ואם אתהה מפעילל 20 או הרבה הרבה תוכנותת אז המחשבב בטחח יעשהה ריסטרטט ואני אומר מה המשחק הזה חדש יצא לשוקק או ישןןןן ...תודההה
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים תשמעע אחייי זהה בטחח מ הזיכרון או שהוא לא חזקק מספיקק או שהוא מקוללקלל או משהוו וכמה טמפרוטורתת כ.מסך כי גם זה יכול לעשותת בעיהה ואם אתהה מפעילל 20 או הרבה הרבה תוכנותת אז המחשבב בטחח יעשהה ריסטרטט ואני אומר מה המשחק הזה חדש יצא לשוקק או ישןןןן ...תודהההאתה מקשקש שטויות בלי שום גיבוי הבעיה שלו נפתרה עזרנו לו והוא איתר תבעיה אין קשר להמון תוכנות שרצות וכו'
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.