עבור לתוכן

סמן העכבר "עף" לצידי המסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי להבין למה סמן העכבר שלי מתעופף לו במהלך עבודה שוטפת בוינדוז לצידי המסך (בד"כ לימין או שמאל ולפעמים גם למעלה או למטה)?

תודה

פורסם

יש לך עכבר אלחוטי?!

כי פעם היה לי עכבר אלחוטי שכל כמה זמן היה גם קופץ לכל מיני מקומות במסך. :screwy:

פורסם
  • מחבר

לא...העכבר שלי הוא חוטי אינפרא...

פורסם

אתה משתמש בפאד לעכבר?!

יכול להיות שהוא מלוכלך, תנסה לנקות את המקום של האינפרא (למרות שנראה לי שזיינתי בשכל פה). :kopfpatsch:

פורסם

אתה משתמש בפאד לעכבר?!

יכול להיות שהוא מלוכלך, תנסה לנקות את המקום של האינפרא (למרות שנראה לי שזיינתי בשכל פה). :kopfpatsch:

נוסף לכך יכול להיות שהפד עשה את שלו. לי היתה אותה בעיה, החלפתי את הפד והכל בסדר עכשיו.

פורסם

לא...העכבר שלי הוא חוטי אינפרא...

כלומר אופטי נכון?

אם כן זה פשוט כנראה עכבר זול (בלי להעליב) על משטח לא "טוב" לעכברים אופטים

פורסם

לי אישית יש עכבר אופטי זול אפילו מאוד זול האמת הוא כל כך זול שאפילו הקוריאני שהרכיב אותו

לא היה מקבל אותו כמתנה הביתה ואם כן היה מקבל אותו הוא היה רואה את זה כעלבון למשפחה עד דור שלישי. :lol:

אבל... הוא עובד ואפילו אחלה.

רק אל תספרו את זה לעכבר שלי הוא ייפגע ;D

לא זוכר אפילו שקניתי אותו אם אני זוכר נכון קיבלתי אותו ממישהו שברח אחרי זה.

פורסם

חחח גם אני לא מסתובב עם עכבר אופטי יקר...

עכבר שעלה 50 ש"ח! :s07:

פורסם

גם העכבר של Microsoft שלי עושה אותו הדבר.

לפני זה היה לי עכבר מיקרוסופט אחר שלא עשה לי בעיות על שום משטח, וזה שיש לי עכשיו עושה לי בעיות כמעט על כל משטח.

נראה לי שנדפקת עם עכבר זול כמוני (למרות ששלי עלה 100 בניגוד לעכברים זולים אחרים) והדבר היחיד שנשאר לעשות זה או להשיג פד טוב או להחליף עכבר.

פורסם

חחח גם אני לא מסתובב עם עכבר אופטי יקר...

עכבר שעלה 50 ש"ח! :s07:

ועל איזה משטח אתה?

פורסם

משטח פשוט, יש לי עוד 20 כאלה בבית xD.

אני אפילו לא זוכר ממתי הם :-\

כל כמה חודשים אני מחליף משטח..

נראה לי אני צריך לקנות פעם אחת איזה סטיל פאד ולסגור עניין.

פורסם

או שתשנה פאד ג'ל, אין להם גם בלאי והם אחלה.

לפותח האשכול, העכבר שלך כנראה פשוט לא תקין... קניתי בזמנו עכבר אלחוטי וגם לו הייתה את אותה הבעיה... החלפתי לעכבר אחר(במקרה לא אלחוטי אבל זה לא משנה) והבעיה נעלמה.

פורסם

גם לי קורה הרבה כאשר אני למשל פותח משחק , לפני שהוא מגיע למסך מלא אז הוא קופץ לאחד הפינות של המסך (בדרל כלל עליון שמאל)

השתמשתי גם במיקרוסות ולוגיטק אופטיים (והם לא זולים)

כנראה זניח...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים