פורסם 2002 בנובמבר 1523 שנים שלום לכולם. אני משתמש בADSL וגולש דרך netvision (512/64) מודם אלקטל לאחרונה יש לי פינג גבוה במיוחד לשרתים בארץ שלא נדבר על הפינג הנוראי שיש לי בחול, הפינג הגבוה מורגש במיוחד במשחקי רשת. עשיתי פורמט ושיניתי את הip packet size בהגדרות הרשת אך שום דבר לא עזר. כרגע אני מקבל 180ms לכול שרתי המשחקים של החברות ופינג 300+ לברק ולאקטקום. מה עלי לעשות וכיצד אני פותר את הבעייה? בתודה מראש AK the forgotten user :'(
פורסם 2002 בנובמבר 1523 שנים Netvision היא הבעיה פה.יש לי חשבון שלהם ובשבועיים האחרונים הפינג נורא לארץ (70-80 + LOSS) ולחול שלא נדבר (500+)קרה להם משהו, ואני יודע שזה לא רק אצלי, אני מכיר מלא עם NV עם פינג גבוה ואיכות קשר גרועה.
פורסם 2002 בנובמבר 1523 שנים מחבר כן גם לי יש loss של מינימום 10% זה בלתי נסבל.טוב אם לא תעזרו לי עם הבעייה כנראה אני יחליף מחר ל012
פורסם 2002 בנובמבר 1523 שנים אני עזבתי את נטוויזן בגלל זה על אף שהשירות שלהם טוב. והתחברתי ל אנטרנט זהב והבעייה נפתרה...הפינג ל VGAMES הוא נע בין 20-40ms ולחו''ל זה מתחיל ב 130 ואני מאוד מרוצה
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים נוסה כבר מזמן, ואז מתחיל הסרט "בזק אשמים, הבעיה אינה קיימת אצלינו", מתקשרים לבזק... "נטוויז'ן אשמים, הבעיה אינה קיימת אצלינו".פשוט מחליפים ספק וזהו.
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים שלום לכולם. אני משתמש בADSL וגולש דרך netvision (512/64) מודם אלקטל לאחרונה יש לי פינג גבוה במיוחד לשרתים בארץ שלא נדבר על הפינג הנוראי שיש לי בחול, הפינג הגבוה מורגש במיוחד במשחקי רשת. עשיתי פורמט ושיניתי את הip packet size בהגדרות הרשת אך שום דבר לא עזר. כרגע אני מקבל 180ms לכול שרתי המשחקים של החברות ופינג 300+ לברק ולאקטקום. מה עלי לעשות וכיצד אני פותר את הבעייה? בתודה מראש AK the forgotten user :'( חשוב להבין שלא כל תקלה דורשת פירמוט מחשב!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.