פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים יש לי דיסק עם ווינדוס XP ואני רוצה לדעת אם הווינדוס שעל הדיסק הוא הווינדוס שמותקן אצלי במחשב.איך אני עושה את זה? יש איזשהו קוד או סיסמא שאני יכול לבדוק?תודה לעוזרים.
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים נראה לי שזה הפתרון :התחל->הפעלה->cmd->הקלד systeminfo.חכה מס' שניות המחשב אוסף נתונים על החומרה והתוכנה שיש לך .לאחר שייפלט המידע חפש בין הכתוב "OS Name" ו"Os Version".ותראה שם את הגרסת הפעלה שלך והמספר והתוספות (SP2) או SP1 וכדומיהם.
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים מחבר עכשיו אני יודע איזה ווינדוס מותקן לי על המחשב.איך אני יודע איזה ווינדוס יש על הדיסק?
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים אם הדיסק חוקי ומקורי כתוב לך או Home Edition Upgrade - 2002 .או Proffasional SP2 ..בדרך כלל גרסאות HOME מסופקות עם SERVICE PACK 1גרסאות PRO החדשות מסופקות עם SP2.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.