עבור לתוכן

כ.מסך לתוכנת CAD

Featured Replies

פורסם

אני מחפש לשדרג את הכרטיס שלי (ati 9200) שקורס כל 2 דקות בעבודה ב proE wildfire (תוכנת לבניית גופים תלת מימדיים).

אני לא רוצה משהו משוגע אלא להשקיע כמה שפחות(עד 450) כדי לעבוד נורמאלי. אם אין בתקציב הזה אז אפשר למשוך עוד קצת.

אני לא זקוק לו למשחקים.

יש לי מחשב P4 2.8 עם 1G זכרון, לוח של ABIT IC7 עם AGPx8

מה יכול להתאים לי?

פורסם

כרטיס מסך לעבודות CAD אתה לא תוכל לקנות בתקציב הזה, hell, אפילו לא עם תקציב של 1000 שקל.

לדעתי לא משתלם סתם לזרוק 400 שקל ולהחליף זבל בזבל עם ריח יותר טוב... אבל מאחר ואין לך כל כך הרבה ברירות והכרטיס הנוכחי שלך דיי התפגר (או שמאוד קרוב להתפגר) אין לך הרבה מה לעשות אלא ללכת על כרטיס מסך פשוט כמו שקודמי הציע לך.

פורסם
  • מחבר

הבנתי..,

עדיף לקנות במחיר כזה,למשל, כרטיס Radeon 9800xt יד שניה?

או שאלו בד"כ כרטיסים הרוסים שפירקו אותם,עדכנו ביוסים,עשו אובר קלוק וכו'? (אפשר לבדוק באיזה צורה אם הם במצב סביר?)

פורסם

לעבודה עם תוכנת CAD אתה צריך כרטיס מסדרת QUADRO FX של NVIDIA או FireGL של ATI.

כרטיסים בסיסים FX 350 או FX550 עולים כ-1000 שקל (אני מצאתי אותם ב - http://www.com4u.co.il/Products.asp?Cat2Cat1ID=37&Cat2ID=273 ).

פורסם

רק עכשיו שמתי לב שיש לך AGP. הכרטיסים הנ"ל הם PCIE, אבל יש את FX500 שמתאים ל AGP.

פורסם
  • מחבר

זה כבר ממש השקעה גדולה ואני צריך אותו בסה"כ לתוכנה אחת.

איך יכול להיות שעם תוכנה אחרת-solidworks אני עובד עם readon 9200 הזקן,חלק ובלי שום בעיות,

ובשביל מקבילה אחרת(proE),שבאמת דורשת יותר,צריך כרטיס יקר פי 10?

אני צריך שהתוכנה תעבוד בצורה מינימלית,יש סיכוי שה- gforce 6800 יעבוד בצורה טובה? ,או אפילו ה 6200?

אני לא מחפש שהתוכנה תטוס לי אני רק רוצה את המינימום בשביל להפעיל אותה (כדי לעבור את זה במינימום השקעה).

פורסם

נראה לי שיש סיכוי לא רע שהבעיה היא לא עוצמת החישוב, אלא פשוט תאימות דרייברים.

ככה שנראה לי שגם כרטיס מסך פשוט מהדור האחרון (7300 או 1300) יעשו את העבודה.

פורסם

ב SolidWorks יש אופציה לעשות את כל החישובים הגרפים הדרושים לתצוגה ע"י התוכנה ולא ע"י המעבד של כרטיס המסך. האופציה הזו נועדה לאפשר עבודה עם כרטיסים שלא מיועדים לעבודה עם CAD והיא מופעלת באופן אוטומטי עם כרטיס המסך שלך הוא כרטיס "נחות". זה מתבטא המהירות העבודה אבל אתה מקבל יציבות.

אני לא יודע עם קיימת כזו אופציה ב proE. תנסה לבדוק איתם אם יש דבר כזה

לפני שאתה מנסה להחליף כרטיס שווה באמת לבדוק את נושא הדרייבר. תנסה להתקין דרייבר עדכני ואולי זה יעזור.

פורסם
  • מחבר

עדכנתי לדריבר האחרון שתומך בכרטיס שלי : CATALYST 6.5 ויכול להיות שיש שינוי אני עדיין בודק.

חוץ מזה חיפשתי משהו בהגדרות של ה proE שיכולים אולי לעזור, איזה מהם כדאי לשנות:

use_software_opengl:

Use MS-Windows software OpenGL.

In some cases this may avoid graphics

card specific problems at the expense

of performance.

photorender_preview_scale:

Allows user defined size ratio at which

Pro/PHOTORENDER will render, using the

default Render To: Full Window Preview setting.

Increasing the value creates higher quality

rendering with slower performance. Reducing the

value produces reverse results.

nt_cache_dirs:

Addresses performance issues that occur when

Pro/ENGINEER is used with NTFS-mounted file

systems. See Technical Support TAN for more

information.

פורסם

היחיד שנראה קשור לעניין זה הראשון.

תנסה ותראה אם זה עוזר במשהו, למרות שנראה לי שזה יאיט לך מאוד את הביצועים ב- preview.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים