עבור לתוכן

איך חייל משוחרר יכול למצוא עבודה בתחום המחשבים?

Featured Replies

פורסם

מה זה קשור למדינה ?

אתה חושב שבמדינות אחרות כן תצליח להתקדם (עריכה חשובה: בתור שכיר...) בלי פרוטקציות, במיוחד אם אין לך בכלל תואר רישמי כלשהו ?

פורסם

^ בשביל זה צריך לחשוב צעד אחד קדימה ולא להיות עובד אלה מעביד.

פורסם

אני מסכים. אבל זאת העבודה היחידה עם מחשבים (לפחות ממה שאני נתקלתי), שלא דורשת נסיון קודם או תואר.

עבודה ב-QA אינה דורשת נסיון בדרך כלל גם כן, והיא הרבה יותר טובה מתמיכה טלפונית.

פורסם
  • מחבר

שניצל - איפה???

עברתי היום על עשרות עבודות של QA ובכולם דרשו ניסיון של לפחות שנה במקרה הטוב. במקרה הפחות טוב רצו גם תואר.

הנה דוגמא להצעת עבודה בנושא QA:

לפחות שנה ניסיון בבדיקות- אפליקציות WEB - חובה

לפחות שנה ניסיון בפרוטוקולי תקשורת- חובה

ניסיון ב-Video/Audio - חובה

ידע במערכת הפעלה LINUX - יתרון

עוד דוגמא:

- הנדסאי/ת תוכנה או הנדסאי/ת מחשבים

- ניסיון בבדיקות בתחום החומרה והתוכנה-חובה .

- ניסיון של שנה לפחות בבדיקות תוכנה, כתיבת מסמכי בדיקות והרצת טסטים ידניים ואוטומטיים.

- ידע ב- PC וב- WINDOWS - חובה.

- אנגלית ברמה גבוהה, קריאה וכתיבה .

- יכולת קריאת מסמכי ספסיפקציה טכניים.

את הידע הכללי שהם דורשים יש. מעבר לנושא לינוקס שזו מערכת שלא נגעתי בה בשנתיים שלוש האחרונות.

את הניסיון - בדיקות אוטומטיות, בדיקות WEB וכו' אין לי מן הסתם, כי מעולם לא עסקתי בתחום.

פורסם

מה זה קשור למדינה ?

אתה חושב שבמדינות אחרות כן תצליח להתקדם (עריכה חשובה: בתור שכיר...) בלי פרוטקציות, במיוחד אם אין לך בכלל תואר רישמי כלשהו ?

תראה את צחי הנגבי והמקורבים שלו, די בטוח שלרובם אין את ההשכלה והכישורים הנדרשים.

מה שבאתי להגיד זה שמאד קשה למצוא עבודה נורמלית בארץ הזאת, גם לחיילים משוחררים, וגם לסטודנטים.

אני סטודנט שניה שניה למערכות מידע (ועוד שנה לפני הנדסת מכונות), משוחרר כבר כמעט 3 שנים ומחפש עבודה נורמלית זמן דומה.

בחברה מסויימת שנגשתי לראיון ולמבדקים (ועברתי את כולם), קיבלו 2 אנשים שלמדו איתי והייתה להם אותה מערכת כמו שלי,

בעוד שאותי ועוד שני חברים לא קיבלו בטענה שהמערכת שלנו עמוסה ולא מאפשרת לתת מספר משמרות.

אותם 2 אנשים התקבלו בגלל שהכירו אנשים בפנים ולא בגלל הציונים, הידע, הניסיון או הכישורים שלהם. בדוק.

פורסם

איך זה סותר את מה שאמרתי? לא הבנתי מה התכוונת עם צחי הנגבי..

פורסם

מילים כמו חול ואין מה לאכול

לפותח האשכול - אם אתה לא מתמצא ב- AD אז ספק אם בכלל יש לך פסיק קטן של נסיון ברשתות ובניהול מערכות אני מציע לך שתרד מהעץ שאתה מתפאר שטיפסת עליו ולך חפש עבודה בתור תומך אינטרנט.. אולי שם תהיה נקודת הפתיחה שלך

תודה.

פורסם
  • מחבר

חבר'ה, האשכול מתחיל ללכת לכיוונים לא לעניין.

מדינה מושחתת או לא, בואו לא נתחיל דיון בנושא בת'רד הזה. פוליטיקה לוקחת חלק מספיק גדול בחיינו גם מבלי להכניס אותה לכאן.

אשמח לקבל עוד עצות אם אפשר. כיוון הQA אכן נשמע מצויין. שניצל - טענת שלעבודות מסוג זה לא צריך ניסיון, ולמרות זאת כל הצעה שבדקתי דורשת ניסיון והרבה.

שמעתי מחבר שישנה חברה שמחפשת משוחררים לQA ללא ניסיון קודם, אבל לצערי זה רק באיזור הצפון :\.

פורסם

מילים כמו חול ואין מה לאכול

לפותח האשכול - אם אתה לא מתמצא ב- AD אז ספק אם בכלל יש לך פסיק קטן של נסיון ברשתות ובניהול מערכות אני מציע לך שתרד מהעץ שאתה מתפאר שטיפסת עליו ולך חפש עבודה בתור תומך אינטרנט.. אולי שם תהיה נקודת הפתיחה שלך

תודה.

הוא לא התפאר בכלום... :screwy:

בסך הכל שאל על עבודה אפשרית בתחום המחשבים לבנאדם עם ידע מעל הממוצע במחשבים. :nono:

פורסם

GGuyZ - פנה ל"פינצטה", וספר להם על המצב שלך.

http://www.pinzzeta.com/web/homepage.php

זו חברה השמה שמתמחה בשוק ההיי-טק. הם יכולים לעזור לך לכתוב קורות חיים ולנסות לסדר בשבילך ראיונות עבודה.

ואל תדאג, לא עולה לך כסף להשיג עבודה דרכם (זו חברת השמה, לא חברת כוח אדם).

פורסם

חבר'ה, האשכול מתחיל ללכת לכיוונים לא לעניין.

מדינה מושחתת או לא, בואו לא נתחיל דיון בנושא בת'רד הזה. פוליטיקה לוקחת חלק מספיק גדול בחיינו גם מבלי להכניס אותה לכאן.

אשמח לקבל עוד עצות אם אפשר. כיוון הQA אכן נשמע מצויין. שניצל - טענת שלעבודות מסוג זה לא צריך ניסיון, ולמרות זאת כל הצעה שבדקתי דורשת ניסיון והרבה.

שמעתי מחבר שישנה חברה שמחפשת משוחררים לQA ללא ניסיון קודם, אבל לצערי זה רק באיזור הצפון :\.

תוכל להפנות אותי לשם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים