עבור לתוכן

תבור - Raven Shield

Featured Replies

פורסם

למי שלא יודע, במשחק Rainbow Six - Raven Shield יש את הרובה "תבור" או בשמו TAR-21 שפותח ע"י התעשייה הצבאית ויכנס לשירות מלא בצה"ל תוך שנתיים.

אז אם אתם רוצים לירות בו לפני הרבה חיילים (שהם לא מגבעתי) אז תורידו את ה-MP דמו שיצא אתמול.

שווה ביותר - המשחק, הרובה לא כזה מדהים במשחק בשביל Balance...

פורסם

משחק גרוע מאוד לדעתי...חסר אקשן

פורסם
  • מחבר

אז תחזור למשחקי Run and Gun הריאליסטים...

פורסם

משחקי R6 וGHOST RECON הם המשחקים הכי ריאליסטיים שיש !

משחקי טקטיקה שלא צריך רק לרוץ ולהרוג !!!

משחק מעולה, תוספת יפה לאוסף משחקי TOM CLANCY שלי ...

פורסם

אוףףףף אני לא מוצא מקור הורדה טוב :'(

למישהו יש לינק ישיר להורדה ללא תור שצריך לחכות ובמהירות טובה ?

פורסם

Gamer....מותר ? ::)

פורסם

it's spelled Gaymer.

the TAR also appered in Jagged Alliance 2: unfinished business, which came out in 2000

פורסם

מי נחמד ושולח לי באיי סי קיו ?

פורסם

aquanet?

פורסם
  • מחבר

רשימת אתרי הורדה:

http://www.theplatoon.com/ravenshield/

it's spelled Gaymer.

the TAR also appered in Jagged Alliance 2: unfinished business, which came out in 2000

מה זה המשחק הזה?

אתה בטוח? יש לך תמונה של הרובה משם?

זה לא נראה ממש הגיוני כי הרובה אפילו לא היה בשימוש אז כמו שהוא בחודשים האחרונים אצל גבעתי...

פורסם

Jagged Alliance 2, which came out at the end of 1999, is a sequal to Jagged Alliance, which came out around 1994, I think, for dos. the game, like its predecessor, is a 2D turn based RPG, well not really RPG, in the style of Fallout: tactics.

Links:

Jagged Alliance 2 Hompage

Edit: I have found a german site, which shows all the weapons from the game among the 50+ weapons is the TAR 21, to the site

TAR 21:

tar21.jpg

Edit #2: I have found a mod for Unreal Tournament (not 2003, at least I don't think so), which include the TAR 21, to the mod's homepage.

פורסם
  • מחבר

צדקת! לא חשבתי שכל כך הרבה מכירים את הרובה הזה... זה נחמד לשמוע - או שסתם היו ישראלים בין אנשי הפיתוח ;)

במשחק הראשון הוא לא נראה ממש אותו דבר - אולי הוא מבוסס על הגירסה הקודמת של התבור או משהו כזה...

במשחק השני אני לא יודע כי זה לא נראה כמו 3D Model אלא יותר כמו תמונה.

בכל מקרה, איך ידעת לחפש שם - כאילו שיש את הרובה במוד הזה? שיחקת בו או משהו כזה?

אז אני מבין שהיה את התבור כבר במשחק מחשב לפני שאני בכלל ידעתי על קיומו ;D

פורסם

וכאן עולה שאלה ...... איך מפתחי המשחק ידעו על הרובה, על מראהו ועל השם שיתנו לו עוד בשנת 2000 ?!

ואיך בכלל בעצם ?!?!

פורסם

I knew about it being in Jagged Alliance 2, because I played (and finished =]) that game. the sites (the german site and the mod's site ) I found when I searched for the word "TAR 21" in google's image search (it also shows where the image is taken from).

פורסם
  • מחבר

וכאן עולה שאלה ...... איך מפתחי המשחק ידעו על הרובה, על מראהו ועל השם שיתנו לו עוד בשנת 2000 ?!

ואיך בכלל בעצם ?!?!

הרובה בפיתוח כבר איזה 8 שנים בערך אני חושב.

אם אני לא טועה השם TAR-21 היה השם מההתחלה ו"תבור" זה רק שם הכינוי שלו שהוסף אולי רק לאחרונה - השם תבור לא מוזכר באף אחד משלושת המשחקים.

תמונה אפשר לקבל מהאתר של IMI ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים