פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים מחפש עכבר אלחוטי בלבד, הכי טוב שיש לשימוש כללי, שיוכל לתפקד ממרחק מעל 5 מטרים שיהיה כמובן נח לאחיזה מהיר ומדוייק,לא משנה המחיר.תודה מראש
פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים מחבר תוסיף תקציב לכותרת או שהת'רד ינעל.נדמה לי שרשמתי שלא משנה המחירמחפש עכבר אלחוטי בלבד, הכי טוב שיש לשימוש כללי, שיוכל לתפקד ממרחק מעל 5 מטרים שיהיה כמובן נח לאחיזה מהיר ומדוייק,לא משנה המחיר.תודה מראשhttp://zap.co.il/model.asp?model_id=378119האם הוא טוב יותר מהחדש רבולושין?
פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים אז תוסיף את הפרטים האלה לכותרת. שימוש כללי, תקציב לא מוגבל.אם לא תעשה את זה, כל הפורום יראה כמו "מחפש עכבר". זה כל כך קשה?דרך אגב, אני יודע לקרוא גם אם לא מסמנים לי טקסט באדום. ואתה?
פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים מחבר אז תוסיף את הפרטים האלה לכותרת. שימוש כללי, תקציב לא מוגבל. אם לא תעשה את זה, כל הפורום יראה כמו "מחפש עכבר". זה כל כך קשה? לא ידעתי שחייבים לציין תמיד מחיר בכותרת-מצטער דרך אגב, אני יודע לקרוא גם אם לא מסמנים לי טקסט באדום. ואתה? האם ישנה כאן נימה של עוקצנות? : אם כן,אתה לא הבנת אותי כהלכה. אני הדגשתי לך באדום רק מסיבה שאתה התרית בי על הכותרת,והאדום מסמל התראה.ולא היה נראה לי שטעות כזו מצריך התראה\נעילה,מקווה שהבנת אותי. ולאחר "יישור ההדורים" בינינו, אני עוד יכול לבקש את המלצתך לגבי עכבר? בתודה מראש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.