פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים הנה בלוג של בחור ששונא מקהוא טוען להבנה בחומרה תכנות ותוכנה64 ביט ועיצוב מחשביםמדובר בבחור שטוף שנאה למוצרי אפלכמובן שגם הוא לא מקשיב לאנשים שמנסים לתקן אותו בטעויותיואגב הציעו לו לכתוב כאן אבל הוא חושש שתקטלו אותוhttp://overhorach.blogspot.com/
פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים מחבר לא הוא לא צודקהוא מצוטטהוא מנחשהוא מנסה לבלבלאבל הוא לא צודקתקרה טוב טוב את הדברים שלו ותראה שהוא סתם מבלבל את השכל
פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים והוא מוכר בכל הפורומים של מק בארץ, נחסם במק-איט ובתפוז. נדמה לי שגם באורט.ידוע כשקרן, מעוות נתונים וכתבות שיתאימו לרעיונות שלו.
פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים בן אדם שכותב ש "ההבטחה בויסטה יותר טובה" ואקספלורר 7 זה הדפדפן המושלם לא נראה לי בדיוק אמין...
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים והוא מוכר בכל הפורומים של מק בארץ, נחסם במק-איט ובתפוז. נדמה לי שגם באורט.ידוע כשקרן, מעוות נתונים וכתבות שיתאימו לרעיונות שלו.לא נראה לי שקרן בכלל, להיפך הוא דווקא מביא דוגמאות של אנשים עם מק מחיי היום יום.חוסמים אותו כי אין להם תשובות בשבילו הוא עושה רושם של אחד שמבין במק PC.נ.ב.קראתי את כל הבלוג שלו, יש שם המון מידע מעניין על המק מול PC מומלץ.
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים נגיד שאתה צודק אבל למה להקפיץ ת'רד בן חודשיים? אני יודע שאתה נכנס לפורום הזה הרבה יותר מפעם בחודשיים ולו רק בשביל להגיד לכולם עד כמה המאק גרוע.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.