עבור לתוכן

העלו את מהירות ה upload בברק או משהו?

Featured Replies

פורסם

אני תמיד מעלה בביטורנט על מהירות של בין 10 ל 15 קילובייט לשניה. היום פתאום המהירות קפצה ל20-30 קילובייט לשניה. ברק העלו את המהירות או משהו כזה?

פורסם

בזק העלתה את המהירות העלאה

אם אני לא טועה עכשיו כל מי שבחבילה של 1.5 מגה הורדה מקבל 150 העלאה

פורסם
  • מחבר

אני בחבילה של 2.5 מגה אז עכשיו יש לי 256 upload? או משהו כזה?

פורסם

לא הרגשתי בכלום???

פורסם

אם אני זוכר נכון עכשיו זה 10% מהמהירות הורדה בכל החבילות

פורסם
  • מחבר

הייתה איזה הודעה רישמית שפספסתי או משהו?

פורסם

256/8=32kb

פורסם

היתה כתבה רשמית ב-YNET לפני כ-חודש וחצי ככה, שמעלים לכולם בהדרגה את מהירות העלאה.

פורסם

הוא עדיין על 16K אצלי ויש לי 2.5 מגה :s05:

פורסם

הוא עדיין על 16K אצלי ויש לי 2.5 מגה :s05:

זה מתעדכן אוטומטית, אבל יכול לקחת לזה הרבה זמן - אפילו חודשים. אתה יכול להתקשר לבזק והם יעדכנו לך ישר (תוך כמה שעות)

אם אני זוכר נכון עכשיו זה 10% מהמהירות הורדה בכל החבילות

חוץ מהחבילה של ה5 מגה ושל ה750 קיי, שם זה לא 10% (למה שהחארות יתנו לך להעלות בחצי מגה? למה נראה לך שמגיע לך? ולכל מי שחושב שאני כפוי טובה על ה"""""צ'ופר"""" שקיבלנו, אז אני אומר שהעצם הזאת שזרקו לנו זה בזיון אחרי כל כך הרבה זמן של לאכול חרא בשליחה של מיילים ושיתוף קבצים (כן! שיתוף קבצים, אמרתי את זה) אז שיקח בזק את ה10% ושילכו ל-%$# ל-#&*! שלהם, מבחינתי. הם וHOT, שכל פעם שאני מדליק טלויזיה ויש סיגנאל אני צריך לשאת את ברכת הגומל. אלוהים רק ישמור על מי שיש לו את הטלפון שלהם שהוא אולי זול, אבל עובד רק 99% מהזמן, ויגיע המצב שלא יהיה קישור למספרי החירום ואז יתבעו להם את האמא, לא שזה יעזור כי מישהו ניהל את החברה הזאת לתוך האדמה ולא נשאר שם שקל, ותעיד התמיכה הטכנית)

פורסם

בן אדם תירגע קצת... זה לא בריא

פורסם

זה לא אומר כלום שמהירות העלאה/הורדה שלך עולה לשניה אחת ואח"כ חוזרת למצב רגיל. זה קורה לי הרבה.

בזק העלו את מהירות ההעלאה במקצת ואם אתה מחובר דרך בזק מהירות ההעלאה אמורה לעלות בימים הקרובים.

אתה יכול לבדוק את מהירות ההעלאה שלך דרך שרת FTP של קוי זהב:

ftp://upload:uploads-012@upload.012.net.il

פורסם
  • מחבר

זה לא אומר כלום שמהירות העלאה/הורדה שלך עולה לשניה אחת ואח"כ חוזרת למצב רגיל. זה קורה לי הרבה.

בזק העלו את מהירות ההעלאה במקצת ואם אתה מחובר דרך בזק מהירות ההעלאה אמורה לעלות בימים הקרובים.

אתה יכול לבדוק את מהירות ההעלאה שלך דרך שרת FTP של קוי זהב:

ftp://upload:uploads-012@upload.012.net.il

איפה אתה רואה שאמרתי שהיא עולה לשניה וחוזרת למצב הרגיל? היא כבר מהבוקר על מהירויות שלא הייתי מגיע אליהן אף פעם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים