עבור לתוכן

בעיה... כנראה הכרטיס מסך התחמם יותר מדי.

Featured Replies

פורסם

קיבלתי זיכרון חדש 512 מגה של קינגסטון שאותו הוספתי ל 512 מגה של מיקרון. לשניהם יש 400MHz ו CL3.

וגם קניתי כרטיס מסך חדש - X800GTO של פאליט.

טוב... אני משחק בניד פור ספיד מוסט וונטד ואחרי כמה שעות של משחק המחשב נתקע ומפסיק להגיב, הסאונד נכנס ללופ ואחרי כמה שניות מופיע מסך שחור. קרה לי פעם אחת שזה קרה ואחרי איזה 10 שניות זה חזר למשחק. אבל בכל הפעמים האחרות זה נתקע לגמרי. :(

שום דבר לא מגיב למשל שאני לוחץ על ה num lock במקלדת הנורה לא נכבית... ממש הכל לא מגיב אפשר לעשות רק ריסט.

למה זה? אני כמעט בטוח שזה לא בגלל הכרטיס כי זה לא נראה לי הגיוני שבגלל הכרטיס המקלדת לא תגיב. יש מצב זה הזיכרון?

דוד שלי אמר לי שאולי זה בגלל שזה חברות שונות של הזיכרונות... אבל לא נראה לי כי זה עובד סבבה עד שזה נתקע.

וגם זה נתקע לפעמים במשחקים לא כבדים כמו CS 1.6.

מה לעשות? ???

אהה, וגם שאלתי משהו ולא ידעו לענות לי...

עם הכרטיס החדש התמונה על המסך לא חדה... כתוב שיש refresh rate של 75MHz, אבל זה נראה הרבה פחות. ולא משנה באיזו רזולוציה. עם הכרטיס הישן ג'יפה 5700LE התמונה כן הייתה חדה. כל הדרייברים מעודכנים. סעמק פירמטתי את המחשב 4 פעמים כדי לנסות לפתור את הבעיות האלה... אני כבר מיואש. :-\

תודה לכל מי שעוזר! :)

פורסם

Overheating? כמה שעות בMW יכולות לגרום לטמפ' דיי גבוהה.

פורסם

באיזה דריברים אתה משתמש לכרטיס מסך?

פורסם
  • מחבר

אני משתמש באומגה... ולכרטיס אין חישן טמפרטורה...

וזה לא נראה לי שהכרטיס התחמם יותר מדי כי בהתחלה זה נתקע בלי אובר קלוק ועכשיו אני עם אובר קלוק וזה נתקע אפילו פחות... אבל לא יודע אולי זאת בכל זאת הבעיה...

המעבד על 55 מעלות בערך במאמץ...

ונגעתי ביד בהיטסינק של הכרטיס מסך והוא היה חם... אני לא יודע בדיוק מה הטמפרטורה אבל זה היה חם. כשזה בסטוק ובלי אובר קלוק.

פורסם

תנסה להחליף דריברים לכרטיס מסך

פורסם
  • מחבר

ניסיתי גם עם הדרייברים של ATI וזה לא עזר...

הבעייה היא לא בדרייברים בטוח.

פורסם

אז יכול להיות התחממות יתר של הכרטיס מסך / מעבד, תנסה להוסיף מאורר שיזרוק אוויר על הכרטיס מסך

ובדוק מה הטמפ' של המעבד

פורסם
  • מחבר

כבר קודם כתבתי שהטמפ' של המעבד במאמץ היא בערך 55 מעלות... שזה סביר.

אולי זאת באמת הטמפ' של הכרטיס מסך... אין לי עוד מאורר. כדאי לקנות לו קירור? אם כן אז איזה הכי משתלם? (לא צריך משהו יקר מדי)

פורסם

אולי כדאי להיות בטוחים שזה הכרטיס מסך? שלא סתם תקנה קירור?

תשיג מאורר 80mm תשים מול הכרטיס מסך שהאוויר יופנה לכיוונו ותראה האם הוא ממשיך לקרוס

פורסם

זה בוודאות כרטיס המסך.

פורסם
  • מחבר

איך אני יכול למדוד לו את הטמפרטורה?

למרות שאני כמעט בטוח שזה בגלל שהוא חם מדי.

גם שאני מריץ את ATI TOOL אז אחרי כמה זמן זה נתקע... לפי מה שהבנתי התוכנה הזאת מאמצת מאוד מאוד את הכרטיס...

גם שאני נוגע בהיטסינק עם היד אז זה חם... אי אפשר לגעת בו יותר מכמה שניות.

כדאי לי לקנות קירור יותר טוב לכרטיס?

איזה קירור יתאים לכרטיס שלי? X800GTO של PALIT ל AGP.

פורסם

זה כרטיס חדש?

פורסם

זה לא אמור לקרות לכרטיס חדש

תחזיר אותו לחנות במסגרת האחריות

תודיע שלאחר זמן מסויים תוך כדי משחק הוא נתקע, המוזיקה ממשיכה ולאחר מכן גם המחשב נתקע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים