עבור לתוכן

בעיית חשמל בנגיעה במארז במחשב

Featured Replies

פורסם
האמת שאתה טועה, יש קשר בין כולם ולכן ניתן למדוד זרם גם בוואט, גם בVOLT וגם באמפרים, זו משוואה אחת גדולה, כך או כך.

אין לי כוח להכנס לפרטים, אני מאמין שאתה מבין מספיק כדי לדעת על מה אני מדבר.

:lol: :lol:

פורסם

נתקלתי גם בבעיה כזאת.ומה התברר? שהייתי עם רגליים יחפות ואז ורק אז חטפתי זרם! תבדקו ותראו.

אה,כמה מפתיע

ניסיתי וכלום לא קרה

אה,נזכרתי,זה היה בעיה ספציפית אצלך

FFS :screwy:

פורסם

הבעיה שמופיע היא בגלל שמערכת החשמל שלך בית איננה תקינה ( חוסר הארקה )

דבר חמור מאוד אשר יכול גם לגרום למקרי מוות במקרה של התחשמלות , במקרים פחות "רציניים" לדברים אחרים שאינם "נוחים" גם כן (התקף לב, התכווציות שרירים , כוויות ועוד)

ברוב המקרים זה קורה בגלל שמשנים את מערכת הצינורות ( מים ) בבית , אז כך שאם עשיתם שיפוץ בשנים האחרונות יכול להיות שזו הסיבה , יכול להיות שזה גם נתק בגלל סיבה אחרת.

מה שחשוב זה להזמין חשמלאי ( ועדיף של "חפר" ) שיבצע בדיקה ובמידת הצורך יבצע את התיקון ( חיבור לאלקטרודת הארקה ישירות ללוח החשמל ) ולאחר מכן גם לבצעה בדיקה ( עדיף דרך חברת חשמל ) .

[move]דיו למדפסות ADIRX@WALLA.CO.IL[/move]

פורסם

דחוף לבדוק את ההארקה בבית !!.

כל חשמלאי מוסמך מורשה יכול לבצע הבדיקה (לא להתביש לבקש לראות רשיון חשמלאי מוסמך לפחות) וגם לבצע התיקון.

יכול להיות ספק כח במחשב שלא תקין וגורם לזליגה לגוף המארז, אבל אז אם ההארקה היתה תקינה לא היית מרגיש זאת. חשוב לודא גם תקינות מפסק זרם דלף (מפסק פחת) באותה הזדמנות.

ואם כבר מגיע החשמלאי שיבדוק תקינות הידוק כל הברגים במהדקים השונים בלוח החשמל הביתי/דירתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים