פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים האם יש עוד חברות כמו Nvidia או ATI ??הכוונה חברות אחרות שמיצרות כרטיסי מסך?
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים כן. מטרוקס (matrox) למשל, למרות שהיא מתמחה בסוג מסויים של כרטיסי מסך ולא כלכך מתחרה בתחום המשחקייה והפריים רייטים הגבוהים. לפחות עד לפני כמה שנים, הם היו עדיפים בכל מה שקשור לתמיכה בריבוי מסכים ובאיכות תמונה.אם אתה מדבר על השבבים עצמם, אז גם כל מיני יצרניות ערכות שבבים מיצרות דברים פשוטים יחסית כמעבדי מסך מובנים בלוח האם, רק שהיום כבר קונים לוחות שמובנים בהם מעבדים רציניים יותר, כמו של Nvidia או ATI.
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים אני משער שיש חברות שמייצרות כל מיני מעבדים גרפיים מתקדמים - ברמה אחרת ולשימושים אחרים (ואולי לאו דוקא) מאשר המשתמש הביתי. כמו כרטיס הפיסיקס שאמור להיות חזק בדימויים של סביבה פיסיקלית מציאותית ..
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים יש גם את INTEL אל תישכחו בעתיד היא תוציא כרטיסים ולא רק כרטיסים מובנים בלוח אם!
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים מאיפה המידע הזה?בכל מקרה, יש לך כמה יצרניות אבל לא בגודל של אינטל/ATI/NVIDIA.יש את Matrox שהזכירו פה, SIS שמייצרת ללוחות שלה ויש עוד איזה חברה שאני לא בידיוק זוכר את השם שלה, יוצרת את כרטיסי ה"Crome".
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים מאיפה המידע הזה?בכל מקרה, יש לך כמה יצרניות אבל לא בגודל של אינטל/ATI/NVIDIA.יש את Matrox שהזכירו פה, SIS שמייצרת ללוחות שלה ויש עוד איזה חברה שאני לא בידיוק זוכר את השם שלה, יוצרת את כרטיסי ה"Crome".קראתי באיזה כתבה אחת.
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים אם אתה מתכוון ל360 (או איך שזה לא נקרא) שהתפרסם באתר, זו הייתה מתיחה של האחד באפריל.
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים יש גם את INTEL אל תישכחו בעתיד היא תוציא כרטיסים ולא רק כרטיסים מובנים בלוח אם!כרגע היא מייצרת בעיקר לניידים נראה לי
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים סתם נתון מעניין: בשנת 2004 (אם אני לא טועה) אינטל מכרה יותר GPU מאשר NVIDIA או ATI והייתה המובילה מבחינת מספר מכירות
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים הכרטיסים שלהם זה מובנים בלוח ומיועדים למשרד.לפי מה שאני זוכר אינטל באמת רמזה שהיא הולכת להוציא כרטיסי מסך.
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים הכרטיסים שלהם תמיד באו במערך Onboard.הם עובדים על חדשים, אבל עדיין Onboard.
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים מישהו יכול להסביר פעם אחת ולתמיד WTF IS האיגאה פיסקס האלא !!!!?!?!?!?!?אני כל הזמן שומע על זה ולא מבין, כאילו מה, זה בא במקום כ.מ, ביחד איתו למה זה ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.