עבור לתוכן

האם יש עוד חברות כמו Nvidia או ATI ??

Featured Replies

פורסם

האם יש עוד חברות כמו Nvidia או ATI ??

הכוונה חברות אחרות שמיצרות כרטיסי מסך?

פורסם

חברות משמעותיות, אין.

פורסם

כן. מטרוקס (matrox) למשל, למרות שהיא מתמחה בסוג מסויים של כרטיסי מסך ולא כלכך מתחרה בתחום המשחקייה והפריים רייטים הגבוהים. לפחות עד לפני כמה שנים, הם היו עדיפים בכל מה שקשור לתמיכה בריבוי מסכים ובאיכות תמונה.

אם אתה מדבר על השבבים עצמם, אז גם כל מיני יצרניות ערכות שבבים מיצרות דברים פשוטים יחסית כמעבדי מסך מובנים בלוח האם, רק שהיום כבר קונים לוחות שמובנים בהם מעבדים רציניים יותר, כמו של Nvidia או ATI.

פורסם

אני משער שיש חברות שמייצרות כל מיני מעבדים גרפיים מתקדמים - ברמה אחרת ולשימושים אחרים (ואולי לאו דוקא) מאשר המשתמש הביתי. כמו כרטיס הפיסיקס שאמור להיות חזק בדימויים של סביבה פיסיקלית מציאותית ..

פורסם

יש גם את INTEL אל תישכחו בעתיד היא תוציא כרטיסים ולא רק כרטיסים מובנים בלוח אם!

פורסם

מאיפה המידע הזה?

בכל מקרה, יש לך כמה יצרניות אבל לא בגודל של אינטל/ATI/NVIDIA.

יש את Matrox שהזכירו פה, SIS שמייצרת ללוחות שלה ויש עוד איזה חברה שאני לא בידיוק זוכר את השם שלה, יוצרת את כרטיסי ה"Crome".

פורסם

יש גם את S3 וXGI.

פורסם

מאיפה המידע הזה?

בכל מקרה, יש לך כמה יצרניות אבל לא בגודל של אינטל/ATI/NVIDIA.

יש את Matrox שהזכירו פה, SIS שמייצרת ללוחות שלה ויש עוד איזה חברה שאני לא בידיוק זוכר את השם שלה, יוצרת את כרטיסי ה"Crome".

קראתי באיזה כתבה אחת.

פורסם

אם אתה מתכוון ל360 (או איך שזה לא נקרא) שהתפרסם באתר, זו הייתה מתיחה של האחד באפריל.

פורסם

יש גם את INTEL אל תישכחו בעתיד היא תוציא כרטיסים ולא רק כרטיסים מובנים בלוח אם!

כרגע היא מייצרת בעיקר לניידים נראה לי

פורסם

nVIDIA

ATi

S3

Matrox

3DLabs

Intel

וכו'.

פורסם

סתם נתון מעניין: בשנת 2004 (אם אני לא טועה) אינטל מכרה יותר GPU מאשר NVIDIA או ATI והייתה המובילה מבחינת מספר מכירות

פורסם

הכרטיסים שלהם זה מובנים בלוח ומיועדים למשרד.

לפי מה שאני זוכר אינטל באמת רמזה שהיא הולכת להוציא כרטיסי מסך.

פורסם

הכרטיסים שלהם תמיד באו במערך Onboard.

הם עובדים על חדשים, אבל עדיין Onboard.

פורסם

מישהו יכול להסביר פעם אחת ולתמיד WTF IS האיגאה פיסקס האלא !!!!?!?!?!?!?

אני כל הזמן שומע על זה ולא מבין, כאילו מה, זה בא במקום כ.מ, ביחד איתו למה זה ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים