פורסם 2002 בנובמבר 1523 שנים אם כןאנא אמרו לי איך יהיה הסאונד (היות והמקור הוא דיגיטאלי ולא אנאלוגי)ו more shit שאני צריך לדעת כאשר ארוץ לי לקנות אחד כזה משומש
פורסם 2002 בנובמבר 1523 שנים מגבר מנורות, לא 'מנוריות' וכו...רוב מגברי המנורות עם חיבור דיגיטלי הם דברים יקרים, מאוד. ובאנאלוגי, המ, דרעק.
פורסם 2002 בנובמבר 1523 שנים אז לי יש ;Dאבל חכה עוד שבועיים ככה אני אתן ביקורת רצינית יותר כי אני מחליף רמקולים וכרטיס קול
פורסם 2002 בנובמבר 1523 שנים oh well.....אני אומר לך מראש אבל שיש לי כרטיס קול ורמקולים די עלובים כרגע......בכל מקרה, הצליל מאוד חם ורך.אני אישית מעדיף בכלל צליל מדוייק יותר ממרוח אבל המגברי מנורות נותנים צליל רך נעים שכזה עם דיוק בצליל.כמה הוא רוצה על המגבר? ואיזה מגבר?
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים הבעיה זה המקור. באנאלוגי המגבר יחשוף את כל מכאובי כרטיס הקול שלך. וגם אם יש לך כרטיס טוב (אודיג'י, פורטיסמו וכו) אתה תרגיש את זה טוב מאוד.
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים מחבר oh well.....אני אומר לך מראש אבל שיש לי כרטיס קול ורמקולים די עלובים כרגע......בכל מקרה, הצליל מאוד חם ורך.אני אישית מעדיף בכלל צליל מדוייק יותר ממרוח אבל המגברי מנורות נותנים צליל רך נעים שכזה עם דיוק בצליל.כמה הוא רוצה על המגבר? ואיזה מגבר?הוא רוצה 200 ש"ח על מגבר של קנווד משנת 1984 פעיל לחלוטין שמעתי אותו עם פאטיפון של קנווד וזוג JBL עתיקים נשמע יפיפה
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים הממ......כמו שמאקי אמר זה ממש לא טוב אם יש לך כרטיס קול גרוע כמו שלי....וגם רמקולים צריכים להיות איכותיים.יש לך עוד פרטים על המגבר?
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים מישהו יכול להשיג לי תמונה של מגבר מנורות ?אני אפילו לא יודע איך קוראים לזה באנגלית.
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים VACUM TUBE/TUBES ככה קוראים לזה בדר"כ הנה לך מגבר מנורות תוצרת לקסמן (דגם חדש- SQ 88)
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים לא כולם נראים ככה. רובם נראים כמו רסיבר, רק בלי שום כפתור חוץ מON/OFF (מגברי כוח)
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים כמובן שלא כולם נראים ככה.... לכל אחד העיצוב שלו. אני אישית אוהב את העיצוב של זה:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.