עבור לתוכן

שאלה בקשר לשדרוג הכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות כרטיס מסך gfroce 7600GS ועוד 512 DDR

ואני רוצה לדעת עם המחשב שלי ינצל את הכרטיס מסך ועם שווה לקנות בשבילו עוד 512 זכרון

Amd athlon xp 2800+ Barton

Sumsung 512 DDR 400

Epox 8RDA3+

Gigabyte 9600SE

פורסם

אמור לנצל לחלוטין את כל מה שאתה רוצה לקנות ..

אין שום סיבה שלא ינצל :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הוא ינצל גם בלי עוד 512DDR ?

או שהוא יעבוד יותר טוב עם הבדל משמעותי עם עוד 512 DDR?

פורסם

ינצל בינתיים גם בלי הזיכרון הנוסף

פורסם

אל תחשוב על משחקים חדשים בלי מינימום 1GB !

פורסם

אנא שנה את הכותרת לאחת אינפורמטיבית יותר.

פורסם

מומולץ לא להתפשר על הזיכרון, אם יש לך תקציב תוסיף.

פורסם

חבל לקנות 7600GS כשיש לך 6800NU ב550ש"ח

פורסם

וכי למה?

ההבדל בין ה6800 הרגיל ל7600GS הוא עצום!

ושלא תעיז אפילו לחשוב על משחקים עם 7600GS ו512MB זיכרון

מינימום 1GB

פורסם

אל תחשוב על משחקים חדשים בלי מינימום 1GB !

תחשוב תחשוב זה עובד מצויין כל עוד הכרטיס 7600GS אם DDR3 ומעלה המחשב יסחוב מצויין כל משחק כך לדוגמה את JUST CAUSE עובד מצויין על גרפיקה מלאה בלי ירידה בFPS עם 7600GS שיש לו 256 DDR3 וזיכרון של 512 במערכת DDR 1 על מעבד 2.8 פריסקוט 478

כמובן שתוספת 512 יועילו אבל כרגע אם זה מגביל אותך בכרטיס אז תשקיע בכרטיס ותוסיף מתי שזה ממש יפריע כי כרגע זה יעבוד מצויין

פורסם

אני יכול להמליץ מנסיוני האישי וגם מנסיונם של הרבה משתמשים אחרים פה באתר שלעבור מ512MB ל1GB זה הבדל מאוד גדול.

גם כשהיה לי את ה9500P בזמנו הרגשתי שיפור עצום.

המשחקים פשוט דורשים יותר מחצי גיגה. דום למשל בזמנו דרש אצלי 800 מגה על הגדרות די בינוניות (להזכירכם, 9500P) ומשחקים שבאו אחר כך כמו FEAR דרשו כמעט גיגה באופן כולל ובכלל אחרי שאני משחק במשחקים כלשהם עם ה6800GT אני רואה שצריכת הזכרון של המחשב נעה באיזור ה800-1000 מגה...

512MB יגרור הרבה תקיעות במשחקים, זמני טעינה ארוכים, חזרה ארוכה לWIN וכו' וכו'...

פורסם
  • מחבר

הטכנאי מחשבים שלי שממנו קניתי את המחשב אמר לי שהמחשב לא ינצל אפילו חצי מהכרטיס מסך שהמחשב שלי חלש בשביל הכרטיס מסך

נראה לי שאני לא יקנה אותו בסוף

פורסם

הטכנאי מחשבים שלי שממנו קניתי את המחשב אמר לי שהמחשב לא ינצל אפילו חצי מהכרטיס מסך שהמחשב שלי חלש בשביל הכרטיס מסך

נראה לי שאני לא יקנה אותו בסוף

איי

טכנאי בלאיי

אחי הוא מדבר שטויות במיץ...

תראה,ה6800 כרטיס מעולה,ואין 7600GS\DDR 3 לAGP פשוט אין (מה שמראים בTMS זו טעות)

הוא יספק אותך אך כמובן תצטרך לשדרג זכרון

פורסם

המחשב שלך עדיין לא גרוטאה, ויכול עדיין להפעיל משחקים ברמה.

אם אתה רוצה לשחק בנוח אתה לא חייב להחליף מחשב, אלא לקנות את הכרטיס + 512M זיכרון.

פורסם

תחשוב תחשוב זה עובד מצויין כל עוד הכרטיס 7600GS אם DDR3 ומעלה המחשב יסחוב מצויין כל משחק כך לדוגמה את JUST CAUSE עובד מצויין על גרפיקה מלאה בלי ירידה בFPS עם 7600GS שיש לו 256 DDR3 וזיכרון של 512 במערכת DDR 1 על מעבד 2.8 פריסקוט 478

כמובן שתוספת 512 יועילו אבל כרגע אם זה מגביל אותך בכרטיס אז תשקיע בכרטיס ותוסיף מתי שזה ממש יפריע כי כרגע זה יעבוד מצויין

איזה שטויות אתה מדבר!

1GB חובה!

7600GS לא כרטיס חזק בכלל עם או בלי DDR3!

בוא נראה אותו מריץ quake 4 על רזולוציה והגדרות הכי נמוכות עם 512MB ו-7600GS בלי שהמשחב יתקע.. ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים