פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים אז ככה אני קונה מחשב שבוע הבא ואני אמור לקבל מתנה איזה משטח של עכבר שאני יבחר מבין החברות הבאותrazer steelpadx-ray עכשיו אני לא רוצה לקחת סתם את הכי יקר אני רוצה לקחת מה שאני צריך באמת ומה שאני באמת צריך זה משטח קודם כל שיתמוך בצורה הטובה ביותר בעכבר הrazer copperhead והעיסוק העקרי של העכבר והמשטח זה משחקי רשת מהירים כגון counter strike tactical ops ועוד.אני צריך את המשטח שהכי טוב למהירות גבוה ולדיוק רב במהירות זו אז מי שיכול לעזור ולהגיב אני יודה לו מאד (אני שמעתי שה razer mantis יותר מתאים מכל שאר המשטחים אפילו יותר מהsteelpad 5l) האם זה נכון??תודה רבה לעוזרים ושוב סליחה שרשמתי את זה פה כי אני לא ממש ידעתי איפה לרשום את זה וזה די דחוף.
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים מחבר שמעו אני יודע שזה לא קשור לפורום הזה ורשמתי גם שאני מצטער שאני רושם את זה פה אני פשוט לא ידעתי איפה לרשום את זה אז אם אתם יכולים לעזור לי אני יודה לכם מאד כי אני ממש צריך את זה דחוף וזה שאתם תגידו לי שזה לא המקום לרשום את זה זה לא ממש יעזור לי סליחה שובואני גם בדקתי בביקורת באתר וזה לא עזר לי
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים זה דווקא מאוד קשור לפורום.היו לא מעט דיונים על פדים לעכבר.מה שמכעיס אותי מאוד זה הכותרת שלך לת'רד, שהיא לא קשורה בשיט ויוצרת אי סדר בפורום. על כן הת'רד ננעל עד שתחליט לציית לחוקי הפורום ותרצה לשנות את הכותרת, ואז תודיע לי בהודעה פרטית ואני אפתח את הת'רד כך שתוכל לערוך אותה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.