עבור לתוכן

צריך ליקנות אוזניות לIAUDIO U3 שלי + סיפור.

Featured Replies

פורסם

קניתי ליפני חודשיים נגן IAUDIO U3 נגן חבל על הזמן כל פעם שאתה שומע שיר בו אתה מתחיל להרכיב קליפ לשיר. רציני!

בקיצור אני רוכב על אופניים ונסעתי הרבה לרכיבות עם הנגן ואחרי איזה חודש אתם יודעים כשמכניסים תנגן לג'ינס ובאמצע נסיעה ניגמר שיר ואתה רוצה להחליף שיר וזה דרך הנגן כמובן אז כל פעם הייתי צריך להוציא את הנגן מהג'ינס וזה בעיה לידחוף לשם תיד באמצע נסיעה אז בקיצור התחלתי להוציא תנגן מהחוט של האוזניות אז אחרי חודש הכנסתי,הוצאתי.. וככה זה המשיך ויום אחד נסעתי ופיתאום אני מתחיל לישמוע רק באוזניה אחת ואני בהלם ואמרתי איך זה יכול ליהיות בנגן איכותי שכזה (זה קרה ביגלל שהחוט ככה ניקרע כביכול לאט לאט מהחיבור של האוזניה) בקיצור היתבאסתי ישר והתחלתי להיכנס לדיכאון מזה מזה של יום כיאלו ואין אחריות לאוזניות וזה אוזניות דה בסט מבינים בקיצור ניסיתי לשחק קצת עם החיבור שלו וככה גם האוזניות הפסיקו לעבוד, אחר כך כשהגעתי הבית רציתי לקמבן משהו וחתכתי תחוט רציתי לחבר מחדש חוטים ואני לא מבין גדול באלקטרוניקה והחוטים של האוזניות כל כך שונים מאוזניות רגילות זה משהו מסובך ובקיצור ניסיתי יותר מ10 פעמים ולא הצלחתי ולבסוף הבנתי שזהו אין עוד אוזניות מקוריות של IAUDIO U3 :'(

בקיצור זה לא אומר שאני מוותר על הנגן ביגלל האוזניות הנגן בפני עצמו משהו משהו וביגלל זה אני מוכן להשקיע על אוזניות כפתור כמו שהיו לי בU3 .

חשוב שיהיו איכותיות ומחברה ושיהיו אופנתיות תקציב עד 200 שקל עם יש משהו מישתלם ויותר יקר/זול כל הצעה מתקבלת אני אודה לכם מאוד מאוד אם תעזרו לי לימצוא אוזניות כאלו.

שמתי עיין על האוזניות האלו ניראות טוב מה אתם אומרים עליו? איך הוא מבחינת פרמטרים?

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=454895

תביאו בכל זאת גם הצעות אחרות.

פורסם

הPortaPro נתפסות בשיער.. אני לא אקנה אותם רק בגלל זה.

פורסם

לי זה אף פעם לא נתפס (יש לי שיער קצר ::))

פורסם

בטח יש לך קצוץ משו מארינס.

פורסם
  • מחבר

1)shall not tekamben again!

2) http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&image1.x=0&image1.y=0&keyword=koss+portapro&radio1=on

אוזניות פצצה-שומעים בהם מעולה, לא שמעתי אף פעם אוזניות שמעניקות חוויה כזאת

תגיד הישתגעת אני נוסע באופניים לא הולך ליהיות DJ על הכביש הם מכוערות יחשבו אני חייזר או אבם :(

אני רוכב בסטייל מבין אני לא איזה פריק שרוכב עם מכנסים קצרים ושעון מפלסטיק......

עכשיו תגידו סופית ללכת על הCX300 או על הLOGITECH ?

http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=401055

הCX300 אומרים כשנוגעים בחוט אז מרגישים את החוט כביכול לא הבנתי כל כך...

האם שומעים חזק תנגיעה בחוט?

וזה מפריע מאוד בזמן נסיעה כי אני לא יודע זה קצת לא ניראלי כי באוזניות שבאו אם הU3 לא היה תבעיה הזאת אז מה אתם אומרים בנוגע לזה יש הסבר לבעיה הזאת?

פורסם

אני רוכב בסטייל מבין אני לא איזה פריק שרוכב עם מכנסים קצרים ושעון מפלסטיק...

ROFL :lol: :lol: :lol:

חובשששש

פורסם

תגיד הישתגעת אני נוסע באופניים לא הולך ליהיות DJ על הכביש הם מכוערות יחשבו אני חייזר או אבם :(

אני רוכב בסטייל מבין אני לא איזה פריק שרוכב עם מכנסים קצרים ושעון מפלסטיק......

:lol: :lol:

עדיין יש להם איכות שמע מצוינת יא "קול עילג" :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

אני יודע שיש להם איכות שמע אבל זה לא בא בחשבון פשוט מכוער נקודה! :silly:

ומה מצחיק לא הבנתי זאת האמת. חחח :lol: :lol: עשיתם לי את יום שישי!

פורסם

מה הבעיה עם מכנסיים קצרים ושעון מפלסטיק? צריך 4 קילו ניקל צבוע בזהב על היד בשביל להיות מרוצה+עוד כמה גורמטים ושרשרים בשביל לאזן בצד השני?

ואותי אישית מצחיק שאתה קורא לאוזניות הבאנדל של ה U3 אוזניות "דה בסט", כי הן ממש רחוקות מזה.

קנה לעצמך OMX70 וסגור עניין.

ואם אין תקציב, אז mx500.

פורסם
  • מחבר

תודה לך :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים