פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים שלום שוב ת'ראד שלי עם שאלה חופרת, אקולייזר בכלל או בנגן בפרט, דבר שימושי לדעתכם? למי שלא יודע מה זה אקולייזר, חפשו הסבר בגוגל האם אתם מעדיפים לשמוע מוזיקה עם הצלילים שהמחבר הגדיר, או לשנות אותם כרצונכם? האם יש הבדלי איכות בין האקולייזרים? הכל כאן!
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים הייתה תקופה שהייתי משתמש באיקולייזר. היום, אני אוהב לשמוע את המוזיקה כמו שהמחבר רצה.
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים מחבר כמעט ואין השפעה. ברור שיש השפעה, השפעה דיי גדולה : אבל השאלה היא אם אתה מעדיף לשמוע את המוזיקה המקורית, או הצלילים שאתה מגדיר לבד.
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים לפעמים אני מוצא שה-EQ נותן תחושה יותר חייה, או מוסיף יותר "במה" לאוזניות אז אני מפעיל אותו - אבל רוב הזמן הוא כבוי, גם במחשב וגם באייפוד.
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים האמת, השפעה בכלל לא כזאת גדולה, אבל יש השפעה - אבל לא עד כדי כך. ואני מעדיף לשמוע את המוזיקה המקורית, הייתה תקופה שהשתמשתי בזה, אבל לא הכי נוח.
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים אני מוצא את עצמי הרבה פעמים יושב ומשחק עם האולייזר ב-X5...זה משנה את השיר לגמרי...
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים אני מוצא את עצמי הרבה פעמים יושב ומשחק עם האולייזר ב-X5...זה משנה את השיר לגמרי... גם אני
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים אקולייזר חיצוני (לא תוכנה) עם כיול אוטומטי איכותי בעזרת מיקרופון בכדי להשוות תדרים שנבלעים או מודגשים בגלל האקוסטיקה של החדר לא יסולא בפז.
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים אוקי אני רוצה להסביר לכל מי שאמר שהוא לא משתמש שאקולייזר, זה מכשיר נפלא השימוש העיקרי שלו זה לנסות לפצות על החסרונות של הרמקולים או של האקוסטיקה בחדר להשוות תדרים שנבלעים או מודגשים בגלל האקוסטיקה של החדר לא יסולא בפז. אם יודעים לכוון את האקולייזר כמו שצריך... ורעיון משני זה לתת עומק שונה לצליל (מזה נולדו כל המצבים שאתם מכירים כ HALL או JAZZ וכו וכו)- אני אישית רואה את זה כצורה של משחק... וזה לא כייף בכלל לשנות את השיר... אני אישית מאוד לא אוהב לעבוד עם התצורות המוגדרות מראש... (במיוחד לא לשחק עם אקולייזר של הכרטיס קול ) כיוון שלו זה משהו שדורש זמן... והשקעה... אבל בהחלט קחו את האקולייזר כאופציה לפצות על חסרונות של רמקולים (כלומר תחומים שהם יותר חלשים בהם) זה יכול לשפר לכם את חווית השמיעה
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים אני משתמש בו בגלל שאני אוהב באס מטורף...(EP-635)---EDIT--לא שהאוזנייות לא מספקות מספיק... פשוט בישבילי זה לא באס אם אתה לא מרגיש אותו בכל הגוף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.