פורסם 2006 באוקטובר 1918 שנים הרכבתי את הצג lcd שלי עכשיו...חיברתי לחשמל ולפרלל והוא כן מציג לי 2 שורות שחורות... מה שאומר שהוא תקין ומחובר טוב...אבל שאני מפעיל lcd smartie לא קורה כלום... עכשיו אמרו לי שזה כנראה בגלל שהפראלל שלי לא על epp אבל אין לי מושג איך לשנות לזה...והפראלל שלי הוא כרטיס הרחבה Pci ולא על הלוח...איך אני גורם למסך לעבוד?
פורסם 2006 באוקטובר 1918 שנים כשהכרטיס על הלוח ההגדרה נעשית ב BIOS.במקרה שלך אני מניח שזה צריך להיעשות בעזרת ה Driver. נסה להיכנס ל Driver ולשחק בהגדרות.
פורסם 2006 באוקטובר 1918 שנים מחבר אבל זהו שאין לי משהו של הדרייור בsystem tray או משהו... עריכה: זה מה שמופיעה לי במנהל התקנים: שימו לב שאיפה שסימנתי ריבוע אדום אז רשום ecp ולא epp עכשיו רק איך אני משנה את זה?
פורסם 2006 באוקטובר 2018 שנים תעמוד על הפורט הזה -> לחיצה ימנית בעכבר -> Propertiesותנסה לחפש שם בכל באופציות אם מוגדר EPP ותנסה לשנות.
פורסם 2006 באוקטובר 2018 שנים מחבר אין כלום...עריכה:נו בבקשה שמישהו יעזור לי... אני תקוע עם מסך שהלחמתי ועבדתי עליו אבל אני לא יכול לעשות איתו כלום...!
פורסם 2006 באוקטובר 2018 שנים אני לא יודע עד כמה זה יפתור לך את הבעיה, אבל סתם בשביל בדיקה תריץ תוכנה אחרת.אולי בעיה היא עם הגדרות של סמרטי.
פורסם 2006 באוקטובר 2018 שנים מחבר לירן , אתה צריך ECP יכול להיות שיש לך בעיה אחרת.. אבל במדריך רשום שצריך EPP
פורסם 2006 באוקטובר 2018 שנים מוזר, נסה את זה http://www.driverlinx.com/DownLoad/DlPortIO.htm אצלי זה על ECP ועובד.. (יש לנו בול אותו מסך..)
פורסם 2006 באוקטובר 2118 שנים תבדוק שההארקה מחוברת כמו שצריך. גם לי היתה בעיה כזו ומסתבר שהבעיה היתה בהארקה.
פורסם 2006 באוקטובר 2518 שנים מחבר טוב אז ככה... נתתי את המסך לחבר שלי לבדוק אם הוא עובד אצלו.. וכן זה עובד לו מצויין אז הבעיה זה רק ההגדרות אצלי במחשב. אז זה הכרטיס פראלל שיש לי: PCI 1P PARALLEL CARD אז עכשיו רק שמישהו יסביר לי איך אני מעביר אותו למצב EPP... ואז אני מקווה שזה יעבוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.