פורסם 2001 בדצמבר 2623 שנים חצי שנה...הלוואי!הבעיה היא שהסרט הבא יוצא בעוד שנה בדיוק :-[טעות בידך...חצי שנה ואני בטוח כי ראיתי ראיון עם הבמאי איפושהוא וזאת הייתה תשובתו.
פורסם 2001 בדצמבר 2623 שנים מחבר כנ"להסרט הראשון יצא בחג המולד של 2001, הסרט השני ייצא בחג המולד של 2002 והסרט השלישי ייצא בחג המולד של 2003.הם כבר תכננו הכל...
פורסם 2001 בדצמבר 2623 שנים בהחלט סרט טוב, אבל אולי תזכיר לי איזה בקטעים בדיוק הסרט לא נאמן לספר(באמת שאני לא זוכר ולצערי הספרים שלי לא בבית) ??? ??? ??? :o כנראה שלא קראת את הספר מספיק פעמים.
פורסם 2001 בדצמבר 2623 שנים קראתי פעם אחת ומאז עברו שנה או שנתיים חוצמזה שנראה לי שיש לי קצר בזכרון, אולי אני צריך גם להגדיל אותו (256MB)...
פורסם 2001 בדצמבר 2623 שנים כנ"להסרט הראשון יצא בחג המולד של 2001, הסרט השני ייצא בחג המולד של 2002 והסרט השלישי ייצא בחג המולד של 2003.הם כבר תכננו הכל...אבל מה הקטע?, דווקא בעיתון כתבו שכבר צילמו את שלושת החלקים אז למה לחקות?
פורסם 2001 בדצמבר 2623 שנים בשביל הצפייה, לתת לראשון לשקוע, לאנשים להתלהב ולקנות מוצרים נלווים, ואז לתת לזה להירגע קצת.. ואז שוב פעם הכל מתחיל מהתחלה.זה דווקא דיי חכם.גם שמעתי איפשהו שהם השתמשו בטכולוגיה כזו ששומרת כל עצם בסרט בנפרד, כך שאם הם ירצו לשנות אותו בעתיד עם התפתחות של טכנולוגיות חדשות הם יוכלו לעשות זאת בלי בעיות.
פורסם 2001 בדצמבר 2723 שנים קהילת טולקין הישראליתאם אתם מתענינים או יש לכם שאלות האנשים האלה זה הכתובת הנכונהhttp://forums.ort.org.il/scripts/showm.asp?which_forum=18
פורסם 2001 בדצמבר 2723 שנים תראו חבר'ה... אני קצת צעיר ועוד לא קראתי את הספר. הבנתי שההוביט הוא הראשון ושר הטבעות הוא השני, תקנו אותי אם אני טועה. לפי דעתכם כדאי לי לקרוא את הספרים?
פורסם 2001 בדצמבר 2723 שנים מחבר תראו חבר'ה... אני קצת צעיר ועוד לא קראתי את הספר. הבנתי שההוביט הוא הראשון ושר הטבעות הוא השני, תקנו אותי אם אני טועה. לפי דעתכם כדאי לי לקרוא את הספרים? תתחיל לקרוא!
פורסם 2001 בדצמבר 2723 שנים אגב הספר "ההוביט" נכתב בתור ספר ילדים ורק אחרי ההצלחה הבילתי צפוייה של הספר נכתבה טרילוגיית שר הטבעות...
פורסם 2001 בדצמבר 2723 שנים אגב, משהו שאני חייב לציין:בסרט, סארומן דומה מאוד לשייח אחמד יאסין!כן...היית צריך לשמוע את הרחש שעבר בקהל מתי שהייתי בסרט, כאשר רואים את סארומן בפעם הראשונה כאשר הוא נפגש עם גנדלף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.