עבור לתוכן

The Lord Of The Rings

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מי קורא תרגום?? :bash:

• תגובות 30
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חצי שנה...

הלוואי!

הבעיה היא שהסרט הבא יוצא בעוד שנה בדיוק  :-[

טעות בידך...חצי שנה ואני בטוח כי ראיתי ראיון עם הבמאי איפושהוא וזאת הייתה תשובתו.

פורסם

sorry אבל ההמשך יוצא בדצמבר 2002... והסרט השלישי יוצא בדצמבר 2003.

דרעק!

פורסם
  • מחבר

כנ"ל

הסרט הראשון יצא בחג המולד של 2001, הסרט השני ייצא בחג המולד של 2002 והסרט השלישי ייצא בחג המולד של 2003.

הם כבר תכננו הכל...

פורסם

בהחלט סרט טוב, אבל אולי תזכיר לי איזה בקטעים בדיוק הסרט לא נאמן לספר(באמת שאני לא זוכר ולצערי הספרים שלי לא בבית)

??? ??? ???

:o :o :o

כנראה שלא קראת את הספר מספיק פעמים.

פורסם

קראתי פעם אחת ומאז עברו שנה או שנתיים חוצמזה שנראה לי שיש לי קצר בזכרון, אולי אני צריך גם להגדיל אותו (256MB)...

פורסם

כנ"ל

הסרט הראשון יצא בחג המולד של 2001, הסרט השני ייצא בחג המולד של 2002 והסרט השלישי ייצא בחג המולד של 2003.

הם כבר תכננו הכל...

אבל מה הקטע?, דווקא בעיתון כתבו שכבר צילמו את שלושת החלקים אז למה לחקות?

פורסם

בשביל הצפייה, לתת לראשון לשקוע, לאנשים להתלהב ולקנות מוצרים נלווים, ואז לתת לזה להירגע קצת.. ואז שוב פעם הכל מתחיל מהתחלה.

זה דווקא דיי חכם.

גם שמעתי איפשהו שהם השתמשו בטכולוגיה כזו ששומרת כל עצם בסרט בנפרד, כך שאם הם ירצו לשנות אותו בעתיד עם התפתחות של טכנולוגיות חדשות הם יוכלו לעשות זאת בלי בעיות.

פורסם
  • מחבר

::)

פורסם
  • מחבר

אגב, משהו שאני חייב לציין:

בסרט, סארומן דומה מאוד לשייח אחמד יאסין!

פורסם

תראו חבר'ה... אני קצת צעיר ועוד לא קראתי את הספר. הבנתי שההוביט הוא הראשון ושר הטבעות הוא השני, תקנו אותי אם אני טועה. לפי דעתכם כדאי לי לקרוא את הספרים?

פורסם
  • מחבר

תראו חבר'ה... אני קצת צעיר ועוד לא קראתי את הספר. הבנתי שההוביט הוא הראשון ושר הטבעות הוא השני, תקנו אותי אם אני טועה. לפי דעתכם כדאי לי לקרוא את הספרים?

:bash:

תתחיל לקרוא!

פורסם

אגב הספר "ההוביט" נכתב בתור ספר ילדים ורק אחרי ההצלחה הבילתי צפוייה של הספר נכתבה טרילוגיית שר הטבעות...

פורסם

אגב, משהו שאני חייב לציין:

בסרט, סארומן דומה מאוד לשייח אחמד יאסין!

כן...היית צריך לשמוע את הרחש שעבר בקהל מתי שהייתי בסרט, כאשר רואים את סארומן בפעם הראשונה כאשר הוא נפגש עם גנדלף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים