פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים מחשב athlon xp ram 1 Gכרטיס מסך RadeonHd wd80 Gהמחשב התקלקל לאחר התקנת כרטיס טלוויזיה, כרטיס הטלוויזיה הוסר המחשב פורמט ונתקע באמצע ההתקנה.במחשב p4 ה - hd עובר את ההתקנה של הwindows בהצלחה.הוחלפו בניהם זכרונות, כבלים ו - cd romעזרה לפני צביעה לכחול... D:באמת צריך עזרה, על סף יאוש
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים ההתקנה נתקעת בשלב הגרפי?אם זה קורה שם בשלב שהוא מאתר חומרה או משהו כזה, תבטל את כל הפיצרים של הלוח בBIOS (הכוונה לכרטיס קול OB, כרטיס רשת וכדומה)אם זה לא, תחליף בינהם את הכרטיס מסך.
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים מחבר נתקע בהעתקת קבצים.עשיתי איפוס לביוס והורדתי את המודם והפלופי ועדיין לא עוזר.בP4 יש פלופי סי די רום כ.מסך רדאון ושמתי את ההרדיסק ושם ההתקנה עוברת ללא בעייה...
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים נשמע כמו לוח לא תקין תבדוק עם רואים משהו בעין קבלים נפוחים או נוזלים או סימן לאיזה קצר
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים מחבר בעין לא רואים נזילה או סימן של קצר, אני מיואש...יש ריח חלש ומוזר, אבל לא שרוף מהספק. המחשב עבר ניקוי כללי של כל הרכיבים
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים אתה אומר שהחלפת זיכרון כרטיס מסך כבלים וCDROM והארד דיסק עבד במחשב השני תנסה לבדוק עם ספק אחר למרות שלא נראה לי שזו הבעיה אם גם לא עובד אני הייתי מוצא דרך לבדוק את הלוח (חבר או מעבדה עם מעבד אחר כמובן )אולי תנסה גם להתקין גירסה אחרת של ביוס גם יכול להיות הבעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.