פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים אבל מדובר באתו דיסק.וכן סרקתי ב1ECC או איך שזה נקרא .עכשיו אני אריץ בדיקה חוזרת.מה שטוב ב8 שלא צריך לחכות שעה לסריקה כמו חמור.אגב גם אני שמעתי שמומלץ לסרוק על 8,אך דובר שם על דיסקים שנצרבו על 16(אם כי אין הבדל משמעותי במהירות לעומת 12 אבל למשל אם צורבים ב8 ניתן לסרוק ב8(אמין?)?.
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים הנה אותו דיסק מקולל.הפעם הורדתי מהירות(מלבן אחת בRATE ונראה לי שזה ירד ל5).הציון קצת יותר טוב אך שוב כשהאזור נסרק בניפרד התמונה שונה. [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים מחבר שמע זה ברור שיש בעיה בנקודה הזאת, והמהירות רק מדגישה אותה. אולי גם ההתחממות של הדיסק\צורב.האם הצורב שלך מאוורר? כלומר יש מקום לזרימת אוויר?בכלל על איזה מערכת אתה עובד? האם הצורב ב UDMA4? איזה דרייברים יש לך ל IDE? משהו יושב עם הצורב על אותו IDE?פשוט התוצאות אצלך משמעותית פחות טובות מאשר אצלי ואצל HOLY.
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים אז כך,הצורב לא מאוורר ויושב במארז למעלה(איפה שהאויר הרותח).אין תחלופת אויר במארז.למשל הנה הטמפרטורות. הוא יושב על SECONDARY IDE כמאסטר.על אותו קבל יושב גם LG H10 Nהצרב(פיונייר) על כבל אם 80 גידים על UDMA4אם כל זה אני לא חושב שהבעיה בטמפרטורה של הצורב.אתה אומר שכן?[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים מחבר אני לא יודע. צורבי DVD מתחממים. תנסה לשים אותו לבד על הכבל ותשאיר מתחתיו רווח ותראה מה קורה.חוצמזה, איזה לוח יש לך ובאיזה דרייברים של IDE אתה משתמש?
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים ככה זה נראה ב-8 זה מוזר ב-5,12 ן-16 אין ספייק ב-PIF רק ב-8 יש את הקקה הזה מה דעתעם על המדיה? לפח? לנסות להחליף קושחה? [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים מחבר אולי זה קשור לאמינות הסריקה?עוד צריבה ב X12:[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים הרצתי מלא פעמים ב-X8 ובכולם ה-PIF השתוללעכשיו יש לי 1.X7 (סעמק אני לא מצליח להפוך את זה)עריכה - סעמק גם ב-1.f2 יש את אותה בעיהזה צריך להדאיג אותי שיש בעיה ב-PIF רק ב-X8 (ואין ב-5,12 ו-16)?
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים מחבר עוד אחד ב X12פחות טוב מהקודם אבל עדיין בסדר גמור:[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.