פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים חבר'ה תנו המלצה למשחק טוב שאני יכול להוריד מ& יש לי כרטיס מסך Leadtek Quadro FX
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים מחבר לא אני לא רוצה זה מישחק פשוט מאודדדאני רוצה את המישחק need for speed carbonמבין אותי שלך קישור משהו
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים עשיתה לי תלילה ילדון :lol: :lol: :lol: תגיד לידע כללי איזה כרטיס מסך יש לך?
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים מחבר עשיתה לי תלילה ילדון :lol: :lol: :lol: תגיד לידע כללי איזה כרטיס מסך יש לך? אבא שלי אמר שקוראים לכרטיס Leadtek Quadro FX הוא אמר שזה טוב מאוד
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים יפה יפה אבא שלך גרפיקאי ? והמישחק יעבוד טוב מאוד על הכרטיס שאמרתה מעניין איזה דגם זה.. ומיצטער להגיד לך אבל עדיין המישחק לא יצא הוא מתוכנן לצאת בחגים בחורף לשם שינוי.
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים כי אמרתה שיש לך כרטיס כזה אז חשבתי וואלה אתה בר מזל ;Dתגיד אם מותר לי לישאול איזה מסך יש לך?
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים מחבר תודה תודה והמסך אבא שלי אמר LCD 32 אינג'זה טובבבב (אני לא מבין בדברים האלה) :s05:
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים Big Rigs: Over the Road Racing ;D :lol: :screwy: בואנה אנשים פה בכלל לא ליצנים...
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים אבא שלי אמר שקוראים לכרטיס Leadtek Quadro FX הוא אמר שזה טוב מאודתמסור לאבא שלך שאם אתה או הוא לא מתעסקים על רינדור של תלת מימד (לא במשחקים) או עריכות REAL TIME, הכרטיס הזה מאוד חלש (לכל מטרה אחרת, כולל משחקים).
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים לידע כללי ואני מציע לך מאוד לקרוא את החוקים בפורום הזה לא מביאים "קישורים" למשחקים שעולים כסף.ואני מבקש להפסיק עם כל הדיבורים הלא קשורים הללו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.