עבור לתוכן

האם לכל ה LCD היום יש חיבור HDMI?

Featured Replies

פורסם
Connectors

PC 15 Pin D-sub, DVI-D(HDCP) X

• תגובות 57
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אה-אהה, אז DVI-D זה בעצם HDCP? זה לא ידעתי.

תודה supergirl.

ומה לגבי ההבדלים בין ה-דל ל LG?

פורסם

DVI-D יכול להיות עם HDCP או בלי

ברוב המסכים כיום זה בלי.

HDCP מדבר על הצפנה ולא על שיטת שידור (דיגיטלית/אנלוגית).

בקשר להבדלים, חכה למומחים :)

פורסם
  • מחבר

אז מאיפה הבאת את הציטוט של ה HDCP? כי אני עדיין מסתכל באתר של LG ואין שם שום דבר לגבי HDCP.

פורסם

תלחץ על Specifications

:)

פורסם

זה מופיע בדיוק מעל הwide stretch your view

פורסם
  • מחבר

אוקיי, משום מה לא יכולתי לראות עם FF, עם IE עכשיו אני רואה.

מבחינת ה Contrast Ratio ו Response Time הוא עדיף בהרבה על ה dell.

פורסם

בדיוק באתי לכתוב את זה :)

פורסם

הנתונים הטכניים המפורסמים לרוב לא שווים את הנייר, או במקרה הזה את הנפח בדיסק אותם הם תופסים.

בכל מקרה, ל-LG פנל 6 ביט בעוד ל-Dell פנל 8 ביט.

למרות שלא ראיתי השוואה ישירה, חבל לדעתי להוציא כל כך הרבה כסף, ולפספס בגלל מעט.

פורסם
  • מחבר

אבל אם לא ראית השוואה ישירה איך אתה יכול לקבוע שמסך הdell יותר טוב מLG? במיוחד שהבדלי הנתונים משמעותיים מאוד (מה זאת אומרת על הנייר? האם LG משקרים?).

פורסם

1. פנל 6 ביט אובייקטיבית יהיה פחות טוב מפנל 8 ביט ברוב המקרים.

2. הדל נבדק והשווה מול מסכים שנחשבים ברמה גבוהה, ואף יקרים הרבה יותר, ובכל זאת נחשב למסך הטוב מביניהם.

3. הנתונים שמפרסמים כל הייצרנים בוא נאמר ככה - מאוד מאוד אופטימיים. סתם בתור קוריוז קטן, אולי אתה זוכר את מסך ה-Hyundai Q17 בעל זמן תגובה של 20 מילישניות, אשר הפנל שלו היה נקודת השוואה לפנלים אחרים אשר טענו ל-8 ואפילו 4 מילישניות זמן תגובה. למרות הכל הפנל של ה-Hyundai (זה היה AU אם אני לא טועה), היה פשוט טוב יותר.

פורסם
  • מחבר

במילון המושגים 8 ביט נחשב ל 16.7 מיליון צבעים, אז זה בעצם הנתון של ה LG כי אם זה היה 6 ביט כמו שאתה אומר אז זה היה "רק" 16.2 לא?

פורסם

כאן:

מישהו כנראה פתח את המסך, כיוון שנתנו את הדגם המדוייק של הפנל בו השתמשו, והוא 6bit עם Dithering.

זאת לא תהיה הפעם הראשונה שיצרן מסכים סילף בכוונה או בטעות את הנתונים של יצרן הפנל בעצמו.

פורסם
  • מחבר

וואוו, זה ממש דרעק... אז בעצם LG משקרים.

אז נראה לי שאני ירד מהLG, אז לגבי הdell, זמן התגובה שלו מאוד נמוך (16ms), עד כמה הדבר יהיה מורגש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים