פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים שלום לכם אני צריך בבקשה עצה לקירור המעבד שלי מגיע ל 80 מעלות בזמן משחק ולפעמיים גם סתם תוך כדי עבודה בוינדוס יש לי כל הזמן תקיעות של מוזיקה ושל משחק לחצי שניה מין לאגים כאלה יש לי מעבד- P4 3פרוסקוט סוקט 478 טמפ, לוח 47 סביר דיסק 41 סביראני רוצה לציין שהמחשב פתוח ועל שולחן בבקשה תמליצו לי על מאוור או על כל פתרון קרור אחר בסביבות 300 שח אם זה אפשרי כמובן תןדה
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים אני לא יודע אם איזה תוכנה מדדת..אבל אני ממליץ למדוד טמפ' עם EVEREST..יכול להיות שהתוכנה שלך קצת זייפה...בכל מקרה..יש לך בסטיקי פה בפורום קירורים מומלצים וגם כן טמפ' מומלצות לכל מעבד ומעבד רק שתדע.בתקציב שלך ובמקרה שלך הכי טוב יהיה לקנות BT כמובן...
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים פרסקוט .. אם כואב לך על הטמפ'רק קירור איכותי מסגנון BT או דומים לו יעזרו לך ...שיטות קירור כמו הוספת מאוררים לא יועילו ממשתתמקד בגוף קירור חדש 8)
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים מחבר תודה על העזרה אבל מישהו יכול להפנות אותי לאתר שיסביר לי על גופי קירור חשבתי לקנות מאוור של זאלמן או משהו..... אתם אומרים שזה לא יעזור?
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים תודה על העזרה אבל מישהו יכול להפנות אותי לאתר שיסביר לי על גופי קירור חשבתי לקנות מאוור של זאלמן או משהו..... אתם אומרים שזה לא יעזור?יעזור לקרר את המערכת , אבל לא את המעבד ספציפי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.