פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים 1. האם ניתן לעדכן הביוס לגירסה הזאת:Version 0711 2006/10/04 update OS DOS דרך התוכנה: Asus Update? (יש שם אופציה להכווין אותה לקובץ rom)2. מהאתר: ** Please perform CMOS clear after update to this BIOS.הצעד הזה לא מוזכר באף אחת מדרכי עדכון הביוס, לפי חוברת ההוראות של הלוח.מה עושים ואיך עושים?תודה!
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים אתה יכול לעדכן גם דרך הביוס וגם דרך הדוס כמובן שבדוס זה יותר מסובך עם אתה לא יודע איך ואתה רוצה לעשות אז תעשה בwindows יותר פשוט ותדאג שהמחשב איך שהוא יתכבה או משו כזה הפסקת חשמל כי אז הלך הביוס בהצלחה
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים זה אומר כאילו שצריך לעשות ההגדרות כאילו load defols שזה אומר כאילו לסים את הגאמפר בלוח על cl cmos כאילו לנקות את זה להגדרות אופטימליות אני חושב אבל אני ראיתח שאפשר גם לעשות את זה בביוס כאילו LOAD DEFOLS עריכה:אם לא הבנתה מה שניסתי להסביר תגיד אני יסביר יותר טוב
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים מחבר הבנתי, אבל אני חושש לעשות את זה כי בחנות הם סידרו משהו לגבי אחד ההארד דיסקים (שיקרא ככונן C, מה שלא עבד, מסתבר...).האם זה קריטי?כי מעבר לכך לא שונה כלום בביוס.
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים תיראה ברגע שעושים Clear cmos זה משנה להגדרות היצרן כאילו אופטימלי כאילו איך שזה בא חדש זה לא יכול להרוס אתה רק צריך לדעת להיכנס לביוס ולשנות בBOOT שם את הסדר שיקר תהארד דיסק ראשוןשאלה לי אליך למה אתה רוצה לעשות עידכן? אתה יודע שעושים עידכון רק עם יש בעיה או שיצא ביוס עם שיפורים לOC ביוס זה לא כמו windows שעושים הרבה עיכדונים לפי דעתי אתה יכול לוותר על זה אם אתה אפילו לא עושה oc מקווה שעזרתי גיל
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים מחבר נו, עבר בהצלחה...מצחיק - קיבלתי הודעה לאחר האתחול ש:Overclocking failedpress F1 to enter BIOSor F2 to restore defaultsמוזר, לא נגעתי בשום אופציה, בטח שלא OC...הלוח הכריח אותי לעשות reset ל-CMOS...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.