פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים מזה היפרטרידיניג?ראיתי משהו היפרטרידניג משהו במעבד ורשום שהוא לא פועל...מזה? והאם צריך להפעיל את זה? ואם כן אך מפעילים את זה?
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים HyperThreading, טכנולוגיה "עתיקה", אשר היתה תחת שימוש במעבדי Intel (וכנראה תחזור לשימוש).מדובר בדרך וירטואלית לשימוש בMulti Threading.
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים אוקיי אבל לא עניתה לי אם צריך להפעיל את זה!@במידה ויש לך מעבד שתומך, לוח אם שתומך ואתה לא רואה HT בCPU-Z, אתה צריך להפעיל.
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים HT זאת לא טכנולוגיה שפותחה על ידי אינטל שתפקידה היא לפצל את הליבה הפיזית של המעבד לשתי ליבות לוגיות? או שאני מתבלבל בין זה למשהוא אחר?
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים בפועל מדובר על טכנולוגיה יותר "פסיכולוגית" מאשר שימושיתהיא סה"כ מאפשרת לחשב מספרים שלמים (Int - Integer) ושברים (Float) במקביל
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים מפעילים רק תחת XP/2003.אני לא יודע למה, אבל יורדים עליה הרבה כן בזמן שמשבחים ליבות כפולות. הפרנציפ דומה, אפילו אם הביצועים לא. בשניהם אתה מרוויח ביצועים באפליקציות ממוקבלות ולא מרוויח באפליקציות לא ממוקבלות. HT זה ממש ישן, עוד מימי הWillamette הרעים; בזמן שהיישום של ליבה כפולה במעבדים בתפוצה מסחרית גדולה - הוא חדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.