פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים יש לי GTO2 ואני קונה לו THERMALRIGHT V-1 בקרוב, אני מקווה לעבור את התוצאה שלך. באיזו תוכנה אתה משתמש לאוברקלוק ? (אוברקלוק אוטומטי ב - ATI TOOLS ?) ובאילו דרייברים אתה משתמש ? נ"ב:מערכת הקונרו שלי מגיעה ביום שני
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים מי שרוצה בוסט קטן של 100~200 נק' שישים את התיזמונים האלה (אני מאמין שזה יעבוד גם על הGTOים , לא יזיק לנסות) רצוי לשנות דרך ATI TOOL TRCDRD: 7 TRCDWR: 3 TRP: 5 TRAS: 13 TRRD: 4 TWR: 6 TR2W: CL+2 TW2R: 4 TR2R: USE TWR RULE TR2R: 2 WR_LATENCY: 1.5 CAS_LATENCY: 7 CMD_LATENCY: 0 STR_LATENCY: WR LATENCY REFRESH_RATE: 0x75 TRFC: 23 אני קיבלתי שיפור של 170~ נק' ושיפור לא רע במשחקים
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים מחבר יש לי GTO2 ואני קונה לו THERMALRIGHT V-1 בקרוב, אני מקווה לעבור את התוצאה שלך. באיזו תוכנה אתה משתמש לאוברקלוק ? (אוברקלוק אוטומטי ב - ATI TOOLS ?) ובאילו דרייברים אתה משתמש ? נ"ב:מערכת הקונרו שלי מגיעה ביום שני אתה תעבור את התוצאה שלי, התוצאה של GTO2 היא בערך 6500 אחרי פתיחת צינורות ו OC. אני משתמש ב Catalyst 6.2 ומשתמש ב ATI tray tools עושה לבד את האוברקלוק- מעלה כל פעם ב 15 מה"ץ, ושם בדיקת ארטיפקטים ל 5 דקות כל פעם אחרי ההגעה לתדרים הרצויים, אני שם בדיקת ארטיפקטים לשעה וחצי-שעתיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.