פורסם 2002 בנובמבר 1523 שנים אני מעדיף שיעבור רק אחרי שאני אקבל את הרשיון..מצידי יום אחרי. כמה נחמד מצידך.. כמו כולנו בערך.
פורסם 2002 בנובמבר 1723 שנים מחבר אני מעדיף שיעבור רק אחרי שאני אקבל את הרשיון..מצידי יום אחרי. כמה נחמד מצידך.. כמו כולנו בערך. חחח, כן ישראלים שכמונו ...תמיד חושבים על עצמנו... ;D
פורסם 2002 בנובמבר 1823 שנים גם אני עוד מעט ניגש לטסטולקחתי את האוטו של אמא שלי שברולט קאווליר לנסיעת מבחן הבת זונה הייתה יציבה על 140 קמ"ש והיה פצצה לנסוע בה!אני לומד על volvo s40 אוטו פצצה כיף לקרוע איתו את הכביש! אבל אהבתי יותר את השברולט.איזה כיף עוד מעט רישיון וללכת למשחקים של מכבי תל אביב!!!!!!!!!!
פורסם 2002 בנובמבר 1823 שנים למה בגלל אנשים כמוני?מה בגלל המהירות?רק שתדע שמהירות זה לא הגורם לתאונות, שתדע שבגרמניה הם יכולים לנסוע באיזה מהירות שהם רוצים ואני לא שמעתי שיש בעיה של תאונות דרכים בגרמניההגורם לתאונות הוא המשטרה! המשטרה לא עושה כלום חכה שתוציא רישיון או אם כבר יש לך תראה איך אנשים נוהגים לא איכפת להם מתמרורים לא מאותתים לא עושים כלום ובגלל זה נגרמים תאונותשאני נהגתי במהירות הזאת תאמין לי ששמרתי על כל כלל הבטיחות ונסעתי כמו שצריך זה שאני אוהב לנסוע מהר זה לא אומר שבגלל אנשים כמוני זה בגלל אנשים שעברו טסט במזל לך תראה איך אנשים נוהגיםאני עצרתי ברמזור ואחריי היה עוד אוטו מה הוא עשה הוא התחיל להתגלגל לאמצע הכביש שהרמזור היה אדום וכמעט הייתה תאונהאז תבין יש אנשים שפשוט לא איכפת להם מהחוקים והמשטרה לא שמה פשוט לתפוס אותם ולתת להם קנס או שלילה שהם יצטערו וילמדו.אבל כמו שכתב הבחור למי איכפת... אני יהיה עם מלווה חודשיים!
פורסם 2002 בנובמבר 1823 שנים די להאשים את המשטרה תמיד, הוא צודק!ועוד משהו - החוק הזה כולה כולה עבר קריאה ראשונה. הוא עוד צריך לעבור קריאה שנייה ואם אני לא טועה גם שלישית, ואחרי זה ועדת כלכלה. יש עוד הרבה זמן עד שהוא יעבור, ואם הוא יעבור הוא יהיה לילידי 88 ומעלה (לא 86!).איך אני יודע? בא אלינו לבצפר היועץ של שר התחבורה לענייני נוער, כדי להרצות על תאונות דרכים, והוא אמר לנו. אז לא לדאוג!!!
פורסם 2002 בנובמבר 1823 שנים למה בגלל אנשים כמוני?מה בגלל המהירות?רק שתדע שמהירות זה לא הגורם לתאונות, שתדע שבגרמניה הם יכולים לנסוע באיזה מהירות שהם רוצים ואני לא שמעתי שיש בעיה של תאונות דרכים בגרמניההגורם לתאונות הוא המשטרה! המשטרה לא עושה כלום חכה שתוציא רישיון או אם כבר יש לך תראה איך אנשים נוהגים לא איכפת להם מתמרורים לא מאותתים לא עושים כלום ובגלל זה נגרמים תאונותשאני נהגתי במהירות הזאת תאמין לי ששמרתי על כל כלל הבטיחות ונסעתי כמו שצריך זה שאני אוהב לנסוע מהר זה לא אומר שבגלל אנשים כמוני זה בגלל אנשים שעברו טסט במזל לך תראה איך אנשים נוהגיםאני עצרתי ברמזור ואחריי היה עוד אוטו מה הוא עשה הוא התחיל להתגלגל לאמצע הכביש שהרמזור היה אדום וכמעט הייתה תאונהאז תבין יש אנשים שפשוט לא איכפת להם מהחוקים והמשטרה לא שמה פשוט לתפוס אותם ולתת להם קנס או שלילה שהם יצטערו וילמדו.אבל כמו שכתב הבחור למי איכפת... אני יהיה עם מלווה חודשיים! אתה נהגת על 140 קמ"ש במקום עם רמזורים ואתה עוד מאשים את המשטרה??? וחות מזה איך אתה יכול להגיד ששמרת על כל כללי הבטיחות אם נסעת מעל המהירות המותרת???
פורסם 2002 בנובמבר 1823 שנים למה בגלל אנשים כמוני?מה בגלל המהירות?רק שתדע שמהירות זה לא הגורם לתאונות, שתדע שבגרמניה הם יכולים לנסוע באיזה מהירות שהם רוצים ואני לא שמעתי שיש בעיה של תאונות דרכים בגרמניההגורם לתאונות הוא המשטרה! המשטרה לא עושה כלום חכה שתוציא רישיון או אם כבר יש לך תראה איך אנשים נוהגים לא איכפת להם מתמרורים לא מאותתים לא עושים כלום ובגלל זה נגרמים תאונותשאני נהגתי במהירות הזאת תאמין לי ששמרתי על כל כלל הבטיחות ונסעתי כמו שצריך זה שאני אוהב לנסוע מהר זה לא אומר שבגלל אנשים כמוני זה בגלל אנשים שעברו טסט במזל לך תראה איך אנשים נוהגיםאני עצרתי ברמזור ואחריי היה עוד אוטו מה הוא עשה הוא התחיל להתגלגל לאמצע הכביש שהרמזור היה אדום וכמעט הייתה תאונהאז תבין יש אנשים שפשוט לא איכפת להם מהחוקים והמשטרה לא שמה פשוט לתפוס אותם ולתת להם קנס או שלילה שהם יצטערו וילמדו.אבל כמו שכתב הבחור למי איכפת... אני יהיה עם מלווה חודשיים! אתה נהגת על 140 קמ"ש במקום עם רמזורים ואתה עוד מאשים את המשטרה??? וחות מזה איך אתה יכול להגיד ששמרת על כל כללי הבטיחות אם נסעת מעל המהירות המותרת???מהירות היא באמת לא הגורם לתאונות אבל לא נוסעים 140 במקום מרומזר שיש בו עוד מכוניות בכביש!לא נוסעים 140 במקום מרומזר שיש בו עוד מכוניות בכביש!
פורסם 2002 בנובמבר 1923 שנים המצב בכבישים לא בגלל המשטרה ולא בגלל שיש אנשים שקיבלו רשיון ורוצים לראות לאיזו מהירות הם יגיעו.המצב הוא בגלל שאנחנו חיות חסרות תרבות. "אני לא אצא פראייר" זה מה שיש בראש של רוב הנהגים הישראליים, וזה בדוגרי הגורם מספר אחד לתאונות.כשאני אסע על 180 ולא אפגע באף אחד אני אדע את זה, וגם אתם.
פורסם 2002 בנובמבר 1923 שנים נסעתי מחוץ לעיר בכביש מהיר אז ככה לא היו רמזוריםודבר בשני ניראה לך אני יגרר אחרי מישהו שנוסע 80 בשביל מה הוצאתי רישיון בשביל לנסוע כמו חננה.בעיר אני לא מתקרב אפילו ל100 וכן המשטרה אשמה... שתראה איך נהגים אחרים נוהגים ואני לא מתכוון למהירות תראה נהגי מוניות שחושבים שהכביש שלהם ונכנסים לנתיב שלך בלי שום סימן איתות משהושתראה מכונית לוקחת שתי נתיבים שתראה איך אנשים עוקפים אז תדבר.ועוד מלא דברים שאין לי עצבים לכתוב אותםרק בגלל זה יש תאונות לא בגלל מהירות אלא בגלל שהיום אנשים פשוט לא שומרים על החוקים ועושים מה שבזין שלהם.ולנסוע 140 בכביש מהיר בשביל עקיפה זה מותר עד כמה שאני יודע וגם אם זה לא מותר שום משטרה לא עצרה אותי ואמרה לי על זה.. שזה אומר שהשטרה בישראל דפוקה רצח ולא רק בדרכים.... יש עוד מלא סיפורים שראיתי על משטרת ישראל
פורסם 2002 בנובמבר 1923 שנים sonic, אני אסע על אותם כבישים כמוך.וכשאני יודע שהמהירות המותרת באותו כביש היא נניח 90, אני לא אצפה לראות מטורף עוקף אותי ב140.זה ועוד איך חוסר בטיחות וחוסר אחריות, אז מה שיש אנשים אחרים שנוהגים בצורה פראית?אתה צריך להוסיף עוד שמן למדורה?בגלל אנשים כמוך, שחושבים שהם עושים הכול כמו שצריך ולא פוגעים באף אחד, אני צריך לנהוג בהרבה הרבה יותר זהירות כדי שאיזה מטורף לא יקפוץ מולי בפי שתיים יותר מהירות ממני.
פורסם 2002 בנובמבר 1923 שנים ולנסוע 140 בכביש מהיר בשביל עקיפה זה מותר עד כמה שאני יודע וגם אם זה לא מותר שום משטרה לא עצרה אותי ואמרה לי על זה.. שזה אומר שהשטרה בישראל דפוקה רצח ולא רק בדרכים.... יש עוד מלא סיפורים שראיתי על משטרת ישראלאין אף כביש בארץ שמותר לנסוע בו במהירות הזאת...ומשטרת ישראל עושה מה שהיא יכולה, ואם היא לא מצליחה זה חלקית בגלל אנשים כמוך!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.