עבור לתוכן

שימון מאוורר סטוק של אינטל(מעבד פרסקוט תושבת 478)

Featured Replies

פורסם

היי לכולם. אני מניח שהציר של המאוורר נמצא מתחת למדבקה הזוהרת שרשום עלייה אינטל?

האם יש דרך נוספת לשמן את המאוורר בצורה יעילה בלי לפתוח את המדבקה?

פורסם

כן הציר מתחת למדבקה

לא אין דרך יותר יעילה

פורסם

להטביל את המאורר בשמן ואז לנקות .....

פורסם

למה למצוא עוד דרכים לשמן שאפשר להוציא את המדבקה ? :screwy:

פורסם
  • מחבר

אי אפשר לשמן את הציר מהצד?

אני פשוט לא רוצה להוציא את המדבקה כי ברגע שהוצאת אי אפשר להחזיר וצריך מדבקה אחרת. נכון זה לא סיפור אבל אם אפשר להמנע אז למה לא?

לא יכול להפסיד אלמוג: הרגת אותי. מה זה M16?

פורסם

להשפריץ "זזקל" בחריץ שבין הגוף עם הלהבים המסתובבים, ולבין החלק השני, נו זה בלי הלהבים... :kopfpatsch:

יש שם חריץ כזה, קיצר גם לשם אפשר להשפריץ זזקל, אם אתה משתמש במשו אחר אז אני לא בטוח...

ומה הקטע עם המדבקה!? =\ תוריד אותה, אחר כך תקמבן משו עם סלוטייפ שלא יכנס אבק לציר..

:xyxthumbs: בהצלחה

פורסם

GGuyZ . הדרך היחידה לשמן את המאוורר היא דרך המדבקה. ולא הבנתי מדוע אתה זקוק למדבקה? פשוט זרוק אותה. אבל מניסיון אחרי תקופה מסויימת השמן מתיבש מהחום והמאוורר זקוק לשימון חוזר. כך שזה לא פיתרון סופי קח את זה בחשבון...

פורסם

אני חושב שמתחת למדבקה יש חלק מגומי שצריך להוציא אותו והוא יאטום לך את העניינים שמה (אם אין אתה עדיין יכול להדביק מחדש... אני הצלחתי...)

פורסם

שלילי ביותר לא משמנים עם "זזקל". הוא נועד אך ורק לשיחרור מחלודה.

שימון עושים עם שמן מכונות בלבד (לא שמן צימחי )

כל סוגי ה "זזקל" למיניהם מתייבשים מהר ובכך משאירים את הציר חשוף.

שים לב

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה :).

מה שעשיתי בסוף - עשיתי נקב קטן בדיוק איפה שהציר כך שהמדבקה בגדול נשארה. חתכתי חתיכת איזולירבנד קטנה מאוד בסוף השימון והדבקתי על החור.

פורסם

הבהרה במאוררים של אינטל כמו בכל מאורר איכותי יש זוג מיסבים, אורך החיים שלהם גדול מאורך החיים של המחשב.

אתה לא יכול לשמן אותם כי הם סגורים למניעת כניסת אבק, WD אמנם יחדור אך הוא לא מומלץ מפני שהוא מנקה את הגריז.

אם באמת הם הלכו לך דבר שקשה לי להאמין אזי או שיש פגיעה פיזית במיסבים או שאתה עובד בסביבה מאובקת בצורה חולנית (מדבר?) וWD ידחה רק את הקץ.

להבא אם זה טיפול מונע אז תנקה רק את כנפי המאורר ואת צלעות הקירור של הסינק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים