עבור לתוכן

בעיה מוזרה מאוד בלוח.. לדעתי הביוס.. צריך עזרה..

Featured Replies

פורסם

קיבלתי מחשב לתיקון עם לוח של ASUS מדגם P4S533-MX.

כשמפעילים את המחשב, הוא עולה, עושה את הצפצוף הקצר הראשוני שמראה שהכל תקין, וישר לאחר המסך הראשוני של הרצת הזיכרון וכו', המחשב קופץ לביוס.

כשמנסים לשמור שם הגדרות ולעשות ריסט למערכת כדי שהיא תעלה אז המחשב פשוט מרסט את עצמו ועובר למצב שהמחשב נשאר דלוק, אין את הצפצוף הקטן של ההתחלה, והמסך לא נדלק וכלום לא מגיב...

וגם ככה זה בד"כ שהמחשב עובד רק פעם ב2 הפעלות בערך.. (הפעלה אחת תקינה עם קפיצה לביוס וזאת שאחריה תהיה בד"כ אחת שהמסך לא נדלק וכלום לא מגיב עד הכיבוי והפעלה מחדש..).

אמרו לי שהלך הצ'יפ של הביוס.. אני חשבתי לנסות פשוט לצרוב ביוס אחר ללוח ולראות אם זה יעזור..

מה אתם אומרים? יש רעיונות?

נ.ב.

המעבד נבדק על המערכת שלי ונמצא כתקין לגמרי.

ואני משוכנע לגמרי שגם הזיכרון תקין לגמרי למרות שאותו לא בדקתי.

תודה רבה לעוזרים! אשמח לקבל עצות בהקדם.

פורסם

קיבלתי מחשב לתיקון עם לוח של ASUS מדגם P4S533-MX.

כשמפעילים את המחשב, הוא עולה, עושה את הצפצוף הקצר הראשוני שמראה שהכל תקין, וישר לאחר המסך הראשוני של הרצת הזיכרון וכו', המחשב קופץ לביוס.

כשמנסים לשמור שם הגדרות ולעשות ריסט למערכת כדי שהיא תעלה אז המחשב פשוט מרסט את עצמו ועובר למצב שהמחשב נשאר דלוק, אין את הצפצוף הקטן של ההתחלה, והמסך לא נדלק וכלום לא מגיב...

וגם ככה זה בד"כ שהמחשב עובד רק פעם ב2 הפעלות בערך.. (הפעלה אחת תקינה עם קפיצה לביוס וזאת שאחריה תהיה בד"כ אחת שהמסך לא נדלק וכלום לא מגיב עד הכיבוי והפעלה מחדש..).

אמרו לי שהלך הצ'יפ של הביוס.. אני חשבתי לנסות פשוט לצרוב ביוס אחר ללוח ולראות אם זה יעזור..

מה אתם אומרים? יש רעיונות?

נ.ב.

המעבד נבדק על המערכת שלי ונמצא כתקין לגמרי.

ואני משוכנע לגמרי שגם הזיכרון תקין לגמרי למרות שאותו לא בדקתי.

תודה רבה לעוזרים! אשמח לקבל עצות בהקדם.

תעשה מה שעשית גם עם שאר החומרה , כולל הזכרונות , אם זה לא שום דבר אחר , זה אכן הביוס , תנסה לצרוב ביוס אחר (כמו שאמרת ) ואם זה לא עוזר , אין ברירה , אלה לתבוע אחריות...

הת'ראד הזה אגב לא שייך לפורום תמיכה טכנית?

פורסם
  • מחבר

לא ידעתי כל כך לאן לשייך אותו אז שמתי כאן.. אם הוא מתאים יותר למקום אחר אשמח אם יעבירו...

בכל אופן, אפשר לקבל קצת עזרה עם הצריבה של הביוס? אצלי בABIT הייתי צורב עם התוכנה שלו דרך הווינדוס.. פה אצתרך לצרוב דרך הדוס ועוד לא היה לי ממש ניסיון עם זה..

אפשר מדריך או משהו? (בעברית)

פורסם

לא ידעתי כל כך לאן לשייך אותו אז שמתי כאן.. אם הוא מתאים יותר למקום אחר אשמח אם יעבירו...

בכל אופן, אפשר לקבל קצת עזרה עם הצריבה של הביוס? אצלי בABIT הייתי צורב עם התוכנה שלו דרך הווינדוס.. פה אצתרך לצרוב דרך הדוס ועוד לא היה לי ממש ניסיון עם זה..

אפשר מדריך או משהו? (בעברית)

אני לא מתיימר להיות מומחה לנושא (למעשה , אני לא מתיימר נקודה) , אבל נדמה לי שאתה מכוון בביוס את המחשב לרוץ לא מHARD DISK , אלה מדיסקט , שעליו אתה שם את הגרסא האחרונה של הביוס ללוח הזה , אחריי העדכון, תראה אם המערכת חזרה לחיים או לא

פורסם
  • מחבר

סבבה אחי תודה.. אני אחכה לעוד תגובות מקצר יותר מנוסים אם לא אכפת לך, היות ולא היה לי עוד ניסיון בזה וזה לא הלוח שלי, הייתי רוצה להסתמך על כמה דעות.

פורסם

סבבה אחי תודה.. אני אחכה לעוד תגובות מקצר יותר מנוסים אם לא אכפת לך, היות ולא היה לי עוד ניסיון בזה וזה לא הלוח שלי, הייתי רוצה להסתמך על כמה דעות.

לגיטימי...למה שיהייה איכפת לי? הלוח שלי בסדר...

בכל מקרה , מדובר בלוח של ASUS , וכבר עדכנתי לו ביוס פעמיים , האחרונה הייתה לפניי 3 חודשים , לא זוכר איך בדיוק עשיתי את זה אבל עשיתי את זה דרך EZ FLASH , עם דיסקט , בקיצור , זהו , מכאן הבמה של משתמשים יותר מנוסים , יאללה להפגיז :cool2:

פורסם

תראה אם זה בעיה זה אמור להיות בפורום "תמיכה טכנית"

בכל מקרה יכול להיות שזה הביוס דיי נדיר שביוס הולך יותר הגיוני שהלוח בדרך למות.

תנסה להחליף זכרונות ולהכניס זכרונות שעובדים בטוח במחשב אחר.

אח"כ תנסה לעדכן ביוס כמו שאורן אמר גם את הביוס של הלוח שלי עדכנתי זה לא ממש מסובך, אין הרבה מה להפסיד הלוח לא עובד גם ככה.

ההשערה שלי תיהיה שהלוח בדרך למותו.

פורסם

תראה אם זה בעיה זה אמור להיות בפורום "תמיכה טכנית"

בכל מקרה יכול להיות שזה הביוס דיי נדיר שביוס הולך יותר הגיוני שהלוח בדרך למות.

תנסה להחליף זכרונות ולהכניס זכרונות שעובדים בטוח במחשב אחר.

אח"כ תנסה לעדכן ביוס כמו שאורן אמר גם את הביוס של הלוח שלי עדכנתי זה לא ממש מסובך, אין הרבה מה להפסיד הלוח לא עובד גם ככה.

ההשערה שלי תיהיה שהלוח בדרך למותו.

אגב למות , כמה קרוב (או רחוק מאחורה? ) תאריך תפוגת האחריות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים