פורסם 2002 בנובמבר 1323 שנים האם הכרטיסי קול של היום תומכים בדולבי דיגיטל, דולבי פרו-לוגיק, DTS, דולבי EX וכו'...ומה זאת אומרת תמיכה שלהם בזה?זה אומר שהם יכולים לקרוא סרט בדולבי דיגטל וכדומה? (כמובן שהסרט תומך)
פורסם 2002 בנובמבר 1823 שנים מחבר כמה שאלות-כשהPOWER DVD עושה DSP לפרו לוגיק2, היא לוקחת משאבים מהמעבד או מהכרטיס קול?והאם אפשר לעשות DSP כזה גם במשחקים?
פורסם 2002 בנובמבר 1823 שנים 1. למיטב ידיעתי מהמעבד.2. אתה יכול רק דרך גורם חיצוני, כלומר רסיבר עם PL2 שהמחשב מחובר אליו, והרמקולים מחוברים אליו.
פורסם 2002 בנובמבר 1923 שנים מחבר אם כבר גורם חיצוני, אז יש איזשהו מקודד PL2 חיצוני, שאפשר לחבר לרסיבר בלי PL2?אם כן כמה זה אמור לעלות?
פורסם 2002 בנובמבר 2023 שנים יכול להיוצת שיש מכשירים כאלה, אבל הם יקרים כי הם מיועדים לשימוש ב"מערכות חלקים" הכוללות פאור, פרה,ופרוססורים שונים..אגב, אם אני לא טועה, כרטיסי קול תומכים רק בDD, ולא בDTS.(אולי האדוגי 2, לא יצא לי לבדוק.)לא שזה קריטי.
פורסם 2002 בנובמבר 2023 שנים משתמשים ב DTS בעיקר בבתי קולנוע, גם כמעט ולא תראה סרטי DVD אשר מקודדים בפורמט זה, בעיקר DD.אז מן הסתם שגם בכרטיסי קול לא ישימו מפענחים של DTS..
פורסם 2002 בנובמבר 2122 שנים משתמשים ב DTS בעיקר בבתי קולנוע, גם כמעט ולא תראה סרטי DVD אשר מקודדים בפורמט זה, בעיקר DD.אז מן הסתם שגם בכרטיסי קול לא ישימו מפענחים של DTS..ההבדל הוא ענקי ומורגש בעיקר לבעלי מערכות HIGH END , וחוץ מזה סרטים שכן מגיעים ב DTS זה חוויה (עד היום אני וכל השכונה זוכרים את היום שיצא "להציל את טוראי ראיין " )אבל שום מערכת מחשב תוכל לתת לך (אפילו בשילוב מגבר איכתי) איכות של מערכת קולנוע ביתית "אורגינלית" .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.