פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים מפרט כולל כרטיס גרפי:AMD Althon 4200 Dual-CoreHardDisk-250GB 16MB KGRAM-Corsair 2GBnVidia GeForce FX7600GT(המפרט המוצג הוא מפרט אך-ורק של רכיבים פנימיים במחשב)האם אני יכול להריץ את המשחק למרות שכרטיס מסך זה לא מדויק לפי הדרישות?(על גרפיקה מקסימלית ורזולוציית 1024X786 לפחות)תודה לכל העוזרים
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים אין דמו של המשחק ואין עליו שום מידע מוצק...אך יש אפשרות שהמשחק יעבוד על איכות בינונית +
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים אין דמו של המשחק ואין עליו שום מידע מוצק...מה שכתבתי הוא השערה בלבדהמעבד הוא לדעתי מעל ומעבר בשביל המשחק הזההזיכרון מספיקהכרטיס חזק אך לא יותר מידיושוב ההגדרות שכתבתי הם רק השערה בלבד
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים אני מאמין שתוכל להריץ את המשחק על רזולוציית 1024*768 ואפילו 1280*1024 עם אפקטים מלאים, אבל תיאלץ להתפשר על פילטרים.
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים מהההההה ?!?!?!?!קניתי תמחשב הזה שבוע שעבר!מה אתה בכזה הלם? קנית מחשב שאפילו היום נחשב ל"בינוני", אז למה ציפית? שכשיצאו החלקים של הדור הבא הוא יהפוך ליותר חזק? זה ... לא עובד ככה חבר, מצטער לאכזב אותך.בכל מקרה, 7600GT יריץ את קרייסיס על מדיום בלי יותר מידי אפקטים, יש סיכוי שתוכל להריץ גם קצת AA ולא צריכה להיות בעיה עם AF.ד"א, יש דמו של קרייסיס אבל הוא לא חופשי להורדה [בינתיים] יש גם טריילרים וגם תוכל למצוא לא מעט מידע עליו באתרי משחקים ואתרי חומרה [כי בכל זאת, זה יהיה המדד של איכות החומרה עד ששאר אפליקציות הDX10 ישתחררו]-ג'ו
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים אני חושב שאנשים קצת מגזימים עם הספקולציות על כוח העיבוד המטורף שדרוש ל-Crysis.אני בטוח שהמערכת תוכל להריץ את המשחק בצורה טובה מאוד, אמנם לא על כל הפילטרים ששמורים למחשבי ה-High End, אבל עדיין יריץ את המשחק מצויין.
פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים מאיפה אני יכול להוריד את הדמו של קרייסיס (הלא רישמי?)לא ניתן. ואתה אמור להבין את זה מהשאלה שלך.
פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים צריך לחכות, אני זוכר מה אמרו על דום 3 (או אתה צריך כרטיס מסך חבל"ז, לא ירוץ על כרטיסים מסויימים) בסוף עבד (אפילו טוב) על ה440MX.
פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים צריך לחכות, אני זוכר מה אמרו על דום 3 (או אתה צריך כרטיס מסך חבל"ז, לא ירוץ על כרטיסים מסויימים) בסוף עבד (אפילו טוב) על ה440MX. כן, אני זוכר את זה איך השתוללתי בהשקעות ובהכנות למהפך ובסוף אבא שלי שיחק ב-FX5200 (האמת עד היום הוא מסתדר איתו..) {כשאני חושב על זה הוא צריך להפסיק לשחק הזקן... שלא יחטוף לי התקף לב. }
פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים צריך לחכות, אני זוכר מה אמרו על דום 3 (או אתה צריך כרטיס מסך חבל"ז, לא ירוץ על כרטיסים מסויימים) בסוף עבד (אפילו טוב) על ה440MX.אמרו את זה כדי להפעיל על הכי גבוהה( ואכן צריך 512MB כרטיס מסך כדי להפעיל על ULTRA)
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים 9550 יריץ? סתם אני בטוח שלא.אני די בטוח ש GF 8800 החדש(יש כתבה עליו נראה לי) יריץ את זה על ULTRA לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.