פורסם 2002 בנובמבר 1323 שנים או קיי כמו רובכם הפכתי את המודם לPRO עכשיו זה עובד סבבה שיפר ביצועים והכל אבל .... אני מנסה בMIRC לפתוח FSERV וזה פשוט לא מאשר אנשים .. מישהו יודע אולי אם זה קשור ?
פורסם 2002 בנובמבר 1423 שנים או קיי כמו רובכם הפכתי את המודם לPRO עכשיו זה עובד סבבה שיפר ביצועים והכל אבל .... אני מנסה בMIRC לפתוח FSERV וזה פשוט לא מאשר אנשים .. מישהו יודע אולי אם זה קשור ? להפוך את המודם ל-PRO ישפר ביצועים? חשבתי שבסך הכל זה מוסיף אפשרויות Routing... תקנו אותי אם אני טועה - אבל לא אמורים להיות שום שינויים במהירויות ובביצועים... לפחות לפי מה שאני יודע... כי אם כן אני רץ ויעדכן את שלי (עד היום לא היה לי צורך... כי אני מעדיף לעבוד עם Winroute מאשר עם ראוטינג בחומרה).
פורסם 2002 בנובמבר 1423 שנים אין הוכחה שזה ממהיר את החיבור חוץ מפסיכולוגית, אם זה כן אז באחוזים בודדים.תעשה PORT FORWARDING ל-PORT של הFSERVE
פורסם 2002 בנובמבר 1423 שנים תקרא על הPORT FORWARDING במדריך להפיכת המודם לPROואין לי שום מושג מה הPORT
פורסם 2002 בנובמבר 1423 שנים או קיי כמו רובכם הפכתי את המודם לPRO עכשיו זה עובד סבבה שיפר ביצועים והכל אבל .... אני מנסה בMIRC לפתוח FSERV וזה פשוט לא מאשר אנשים .. מישהו יודע אולי אם זה קשור ? להפוך את המודם ל-PRO ישפר ביצועים? חשבתי שבסך הכל זה מוסיף אפשרויות Routing... תקנו אותי אם אני טועה - אבל לא אמורים להיות שום שינויים במהירויות ובביצועים... לפחות לפי מה שאני יודע... כי אם כן אני רץ ויעדכן את שלי (עד היום לא היה לי צורך... כי אני מעדיף לעבוד עם Winroute מאשר עם ראוטינג בחומרה). גם לי וגם לחברים שלי הפיכת המודם לפרו שיפרה בהרבה פינגים ל COUNTER STRIKE...
פורסם 2002 בנובמבר 1423 שנים מחבר [REL יא (נחש מה נכנס פה) **** בא לך לעזור לי אולי במקום שאני יציק פה לאנשים ?!]טוב אני יקרא מה זה שם ... תודה
פורסם 2002 בנובמבר 1523 שנים מחבר אההה ..... טוב אני לא יודע מה הפורט של זה אבל ?! מישהו יכול אולי להגיד לי ?!
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים או קיי כמו רובכם הפכתי את המודם לPRO עכשיו זה עובד סבבה שיפר ביצועים והכל אבל .... אני מנסה בMIRC לפתוח FSERV וזה פשוט לא מאשר אנשים .. מישהו יודע אולי אם זה קשור ? להפוך את המודם ל-PRO ישפר ביצועים? חשבתי שבסך הכל זה מוסיף אפשרויות Routing... תקנו אותי אם אני טועה - אבל לא אמורים להיות שום שינויים במהירויות ובביצועים... לפחות לפי מה שאני יודע... כי אם כן אני רץ ויעדכן את שלי (עד היום לא היה לי צורך... כי אני מעדיף לעבוד עם Winroute מאשר עם ראוטינג בחומרה). משפר ביצועים חופשי במקום שהמחשב ינהל את המודם, המודם מנהל את עצמו על ידי תוכנה יעודית ומעבד ריסק חזק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.