עבור לתוכן

בעיה במודם alcatel ...

Featured Replies

פורסם

או קיי כמו רובכם הפכתי את המודם לPRO עכשיו זה עובד סבבה שיפר ביצועים והכל אבל ....:(

אני מנסה בMIRC לפתוח FSERV וזה פשוט לא מאשר אנשים .. מישהו יודע אולי אם זה קשור ?

פורסם

או קיי כמו רובכם הפכתי את המודם לPRO עכשיו זה עובד סבבה שיפר ביצועים והכל אבל ....:(

אני מנסה בMIRC לפתוח FSERV וזה פשוט לא מאשר אנשים .. מישהו יודע אולי אם זה קשור ?

להפוך את המודם ל-PRO ישפר ביצועים?

חשבתי שבסך הכל זה מוסיף אפשרויות Routing...

תקנו אותי אם אני טועה - אבל לא אמורים להיות שום שינויים במהירויות ובביצועים... לפחות לפי מה שאני יודע...

כי אם כן אני רץ ויעדכן את שלי (עד היום לא היה לי צורך... כי אני מעדיף לעבוד עם Winroute מאשר עם ראוטינג בחומרה).

פורסם

אין הוכחה שזה ממהיר את החיבור חוץ מפסיכולוגית, אם זה כן אז באחוזים בודדים.

תעשה PORT FORWARDING ל-PORT של הFSERVE

פורסם
  • מחבר

לעשות את איזה איפה ??? ב TELNET ?

בבקשה תן הוראות ברורות יותר ..

פורסם

תקרא על הPORT FORWARDING במדריך להפיכת המודם לPRO

ואין לי שום מושג מה הPORT

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה - אבל לא אמורים להיות שום שינויים במהירויות ובביצועים... לפחות לפי מה שאני יודע...

כי אם כן אני רץ ויעדכן את שלי (עד היום לא היה לי צורך... כי אני מעדיף לעבוד עם Winroute מאשר עם ראוטינג בחומרה).

גם לי וגם לחברים שלי הפיכת המודם לפרו שיפרה בהרבה פינגים ל COUNTER STRIKE...

פורסם
  • מחבר

[REL יא (נחש מה נכנס פה) **** בא לך לעזור לי אולי במקום שאני יציק פה לאנשים ?!]

טוב אני יקרא מה זה שם ... תודה

פורסם
  • מחבר

אההה ..... טוב אני לא יודע מה הפורט של זה אבל ?! מישהו יכול אולי להגיד לי ?!

פורסם

אסור להקפיץ הודעות :nono:

פורסם

לך לאתר של המשחק וחפש שם!

פורסם

משפר ביצועים חופשי

במקום שהמחשב ינהל את המודם, המודם מנהל את עצמו על ידי תוכנה יעודית ומעבד ריסק חזק.

פורסם
  • מחבר

משחק ??

אני מדבר על פתיחת

F SERV ב MIRC

מי שמבין בבקשה שיעזור ...

פורסם

try port 59

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים